Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 21:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: @cucutaforever Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 794
Clube Atlético Los Borrachos FK BA RENDEZ
são paulo copa Tactiek Majco
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.8 gemiddelde waardering 57.3
poor Schieten incredible
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Patierno is nu in balbezit. Patierno passt de bal in één keer door. Gasnier probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:1

4e minuut.
Gasnier rent richting de bal. Gasnier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radomirov de bal. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Soldini Bozzi passt de bal met de wreef. Ovedenie rent richting de bal. Divine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ovedenie raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănică neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Wasiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soldini Bozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovedenie probeert de bal met de borst te controleren. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Pinceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Soldini Bozzi geeft een lange en hoge pass. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Pinceli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:2

15e minuut.
Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie geeft een hoge lob. Patierno heeft problemen om de bal te vangen. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stănică passt de bal met de wreef. Soldini Bozzi heeft problemen om de bal te vangen. Soldini Bozzi speelt de bal door. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş geeft de bal voor. Díaz kopt de bal weg. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Csóka heeft problemen om de bal te vangen. Gasnier rent richting de bal. Gasnier geeft een lange en hoge pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis geeft een lange en hoge pass. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:3

26e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Díaz passt de bal zonder na te denken. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier geeft een lange en hoge pass. Ovedenie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:4

30e minuut.
Lonnis speelt de bal door. Capixaba rent richting de bal. Komornicki onderschept slim de pass. Stănică geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bruneau is nu in balbezit. Stănică geeft de bal voor. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matias kan de bal niet met de borst controleren. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ovedenie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Divine de bal. Patierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:5

41e minuut.
Gasnier rent richting de bal. Gasnier passt de bal in één keer door. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Patierno de bal. Matias rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănică. Stănică krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Radomirov de bal. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stănică geeft een lange en hoge pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Wasiewicz rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 77%, FK BA RENDEZ 23%.
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:6

46e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică speelt de bal door. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier passt de bal zonder na te denken. Díaz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:7

48e minuut.
Kochann komt het veld opgelopen. Demarin komt het veld opgelopen. Kaplangı komt het veld opgelopen. Svitlica komt het veld opgelopen. Politankiewicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Soldini Bozzi geeft de bal voor. Kaplangı krijgt zijn hoofd ertegen. Csóka heeft problemen om de bal te vangen. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier geeft de bal voor. Pinceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Soldini Bozzi geeft een hoge lob. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı passt de bal met de wreef. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Pinceli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Doeltrap. Banzari komt het veld opgelopen. Pinceli trapt de bal weg. Stănică kopt de bal weg. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Svitlica rent richting de bal. Stănică onderschept slim de pass. Stănică passt de bal zonder na te denken. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:8

58e minuut.
Bobeş kopt de bal weg. Gasnier rent richting de bal. Gasnier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaplangı de bal. Kaplangı schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stănică geeft de bal voor. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gasnier rent richting de bal. Klungelig pakt Gasnier de bal. Gasnier passt de bal in één keer door. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel. Pinceli bokst de bal weg.

81e minuut.
Svitlica rent richting de bal. Couto onderschept slim de pass. Couto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pinceli trapt de bal weg. Gasnier geeft de bal voor. Divine geeft de bal voor. Kaplangı heeft problemen om de bal te vangen. Kaplangı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 83%, FK BA RENDEZ 17%.
Clube Atlético Los Borrachos - FK BA RENDEZ 0:8