Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El parque blanco
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4636
Racing de Monteolivete FASFATENSE FC
Lugansk-off-ba2 Tactiek T113
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Tărăşilă met de inworp. Rotocki rent richting de bal. Rotocki passt de bal in één keer door. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cárcaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrinúa rent richting de bal. Andrinúa met een sublieme pass. Tinajero is nu in balbezit. Tinajero draait met de bal, schiet en ... Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Astiazarain speelt de bal door. Ayerbe is nu in balbezit. Andrinúa begaat een overtreding. Ayerbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe draait met de bal, schiet en ... Vicol probeert de bal aan de voet te houden. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain schiet op doel. Guerrero Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Chiţu onderschept slim de pass. Chiţu passt de bal in één keer door. Astiazarain rent richting de bal. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe draait met de bal, schiet en ... Guerrero Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - FASFATENSE FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 46%, FASFATENSE FC 54%.
Racing de Monteolivete - FASFATENSE FC 1:0

47e minuut.
Rotocki kopt de bal weg. Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal met de wreef. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe haalt uit met een fantastische trap. Guerrero Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rotocki passt de bal met de wreef. Astiazarain is nu in balbezit. Cárcaba rent richting de bal. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Guerrero Fernández trapt de bal weg van het doel. Rotocki kopt de bal weg. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chiţu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andrinúa de bal. Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe draait met de bal, schiet en ... Guerrero Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - FASFATENSE FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 41%, FASFATENSE FC 59%.
Racing de Monteolivete - FASFATENSE FC 2:0