Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS LAJKONIK 2610 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3985
KS LAJKONIK 2610 Borovce
jańcia 2 Tactiek Remiza
52% Balbezit 48%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 53.7
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş bokst de bal weg.

3e minuut.
Palenzuela geeft een lange en hoge pass. Wichura heeft problemen om de bal te vangen. Nae is nu in balbezit. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Nae kopt de bal weg. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano passt de bal zonder na te denken. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... Aslantaş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - Borovce 0:1

10e minuut.
Nae is nu in balbezit. Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Fayolle onderschept slim de pass. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Virviescas de bal. Fayolle rent richting de bal. Bychowiec rent richting de bal. Nae onderschept slim de pass. Nae draait met de bal, schiet en ... Aslantaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pelicano is nu in balbezit. Pelicano geeft een hoge lob. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Guevara rent richting de bal. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle speelt de bal door. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Najbuk rent richting de bal. Nae onderschept slim de pass. Nae passt de bal met de wreef. Fayolle rent richting de bal. Fayolle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Vavoulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavoulas geeft de bal voor. Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fayolle passt de bal in één keer door. Winks is nu in balbezit. Winks geeft de bal voor. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bychowiec kopt de bal weg. Virviescas heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano probeert naar een medespeler te passen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Bychowiec is nu in balbezit. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Palenzuela is nu in balbezit. Palenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Wilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicano rent richting de bal. Radziusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radziusz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelicano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furfaro is nu in balbezit. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae draait met de bal, schiet en ... Aslantaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 83%, Borovce 17%.
KS LAJKONIK 2610 - Borovce 0:1

46e minuut.
Szklarski komt het veld opgelopen. Zielonka komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec speelt de bal door. Daar is Virviescas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Duczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Palenzuela is nu in balbezit. Furfaro probeert naar een medespeler te passen. Nae is nu in balbezit. Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenzuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - Borovce 0:2

61e minuut.
Palenzuela speelt de bal door. Fayolle is nu in balbezit. Nae rent richting de bal. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle haalt uit met een fantastische trap. Duczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Palenzuela probeert naar een medespeler te passen. Fayolle is nu in balbezit. Winks onderschept slim de pass. Nae onderschept slim de pass. Nae draait met de bal, schiet en ... Duczek bokst de bal weg.

68e minuut.
Virviescas geeft de bal voor. Vavoulas geeft de bal voor. Fayolle kopt de bal weg. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nae controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sonzogno komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pelicano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corbu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro passt de bal zonder na te denken. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 63%, Borovce 37%.
KS LAJKONIK 2610 - Borovce 0:2