Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 18:29
  • Competitiewedstrijd: Fourniada
  • Stadion: Megara FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1554
Megara FC LIVORNO. FOOTBAL CLUB
2023-03-25 First Tactiek kainorio
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 41.2
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


9e minuut.
Kotrotsos kopt de bal weg. Branan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Hernández rent richting de bal. González Hernández schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Branan is nu in balbezit. Kotrotsos verovert de bal door een tackle van achteren. Kotrotsos kan de bal niet met de borst controleren. Kotrotsos geeft een lange en hoge pass. González Hernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Detter bokst de bal weg.

11e minuut.
Gibson kopt de bal weg. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón geeft een lange en hoge pass. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Branan onderschept slim de pass. Branan passt de bal zonder na te denken. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Detter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler geeft een lange en hoge pass. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nelson geeft de bal voor. Inworp. Abdulrahimi met een snelle inworp. Lemma rent richting de bal. Lemma geeft een hoge lob. Detter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 50%, LIVORNO. FOOTBAL CLUB 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:0

46e minuut.
Dörfler met een sublieme pass. Stolarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dörfler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Short rent richting de bal. Short draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pascale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Dörfler kopt de bal weg. Lemma is nu in balbezit. Lemma met een sublieme pass. González Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. González Hernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sams komt het veld opgelopen. Twellman komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lemma verovert de bal door een tackle van achteren. Lemma geeft de bal voor. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dörfler rent richting de bal. Dörfler geeft de bal voor. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. González Hernández is nu in balbezit. González Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Twellman trapt de bal weg. Lemma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saberhagen. Saberhagen krijgt een gele kaart. Lemma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dörfler met een snel genomen vrije trap. Kotrotsos rent richting de bal. González Hernández rent richting de bal. González Hernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Abdulrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. McGuire is nu in balbezit. Lemma met een sublieme pass. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Twellman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
McGuire probeert naar een medespeler te passen. Savón met een sublieme pass. Stolarski heeft problemen om de bal te vangen. Sams rent richting de bal. Sams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 60%, LIVORNO. FOOTBAL CLUB 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:0