Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Stade des Martyrs
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
FC SZWEDEROWO Happy Family
szwm Tactiek #SK-001
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
67.7 gemiddelde waardering 64.8
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Bartan speelt de bal door. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. De lotto is nu in balbezit. De lotto schiet op doel. Ankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 0:1

11e minuut.
Basara geeft een lange en hoge pass. De lotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Timmer speelt de bal door. Pănican heeft problemen om de bal te vangen. Pănican geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican passt de bal zonder na te denken. De lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt De lotto de bal. De lotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 0:2

23e minuut.
Kostka geeft een hoge lob. Choiński kopt de bal weg. Bartan heeft problemen om de bal te vangen. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feldmann neemt de hoekschop. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feldmann zal de hoekschop nemen. Estili krijgt zijn hoofd ertegen. Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 1:2

27e minuut.
Bartan rent richting de bal. Bartan met een sublieme pass. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een hoge lob. Hùng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Juskowiak passt de bal in één keer door. Hùng is nu in balbezit. Poruba maakt een afschuwelijke overtreding. Hùng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hùng kan niet meer verder spelen. Pisan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka rent richting de bal. Pănican tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pănican krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Burduşel is nu in balbezit. Estili verovert de bal door een tackle van achteren. Estili passt de bal in één keer door. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel. Alemdaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pohlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlers geeft de bal voor. De lotto is nu in balbezit. De lotto draait met de bal, schiet en ... Ankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 52%, Happy Family 48%.
FC SZWEDEROWO - Happy Family 1:3

51e minuut.
Poruba speelt de bal door. Juskowiak is nu in balbezit. Met opzet legt Ellis zijn tegenspeler op de grond. Ellis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Winiecki geeft de bal voor. Pisan rent richting de bal. Poruba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Juskowiak rent richting de bal. Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Poruba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poruba krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bartan verovert de bal door een tackle van achteren. Bartan speelt de bal door. Kostka speelt de bal door. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 2:3

70e minuut.
Pisan is nu in balbezit. Pohlers rent richting de bal. Choiński begaat een overtreding. Choiński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ankowski speelt de bal door. Winiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartan de bal. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Pisan is nu in balbezit. Daar is Pisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pohlers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De lotto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 2:4

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Burduşel de bal onder controle te krijgen. Winiecki is nu in balbezit. Aleksander onderschept slim de pass. Aleksander draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 3:4

83e minuut.
Włocki verovert de bal door een tackle van achteren. Włocki probeert naar een medespeler te passen. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft een lange en hoge pass. De lotto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Banduliev is nu in balbezit. Banduliev geeft de bal voor. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SZWEDEROWO - Happy Family 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 55%, Happy Family 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SZWEDEROWO - Happy Family 4:4