Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Valhal Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5194
Valhal Team Basse
ADCAD-BUUR-317 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten adequate
average Passen poor
good Verdedigen weak


6e minuut.
Solmark onderschept slim de pass. Solmark probeert naar een medespeler te passen. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Team Basse 1:0

9e minuut.
Terkelsen onderschept slim de pass. Terkelsen probeert naar een medespeler te passen. Nøhr geeft een lange en hoge pass. Hejberg heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Bruusgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Magleby is nu in balbezit. Magleby geeft een lange en hoge pass. Nøhr controleert de bal met de borst. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valhal - Team Basse 1:1

13e minuut.
Skjold controleert de bal met de borst. Dalsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skjold krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eg met de inworp. Daar is Søltoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Molte probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe passt de bal in één keer door. Ortoncelli is nu in balbezit. Ortoncelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Team Basse 1:2

24e minuut.
Doeltrap. Bruusgaard trapt de bal weg van het doel. Solmark kopt de bal weg. Søltoft rent richting de bal. Søltoft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valhal - Team Basse 2:2

25e minuut.
Hejberg onderschept slim de pass. Hejberg passt de bal zonder na te denken. Eg rent richting de bal. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Eg rent richting de bal. Eg passt de bal met de wreef. Molte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Søltoft de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vesterberg heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Udsen probeert naar een medespeler te passen. Eg rent richting de bal. Søltoft rent richting de bal. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Udsen passt de bal in één keer door. Eg probeert de bal met de borst te controleren. Eg passt de bal zonder na te denken. Daar is Hejberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejberg draait met de bal, schiet en ... Bruusgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Nøhr speelt de bal door. Solmark geeft de bal voor. Søltoft heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Eg draait met de bal, schiet en ... Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft schiet op doel. Toft probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Team Basse 3:2

39e minuut.
Terkelsen passt de bal in één keer door. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg speelt de bal door. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Solmark de bal. Hejberg rent richting de bal. Hejberg passt de bal in één keer door. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Solmark heeft problemen om de bal te vangen. Nøhr is nu in balbezit. Nøhr passt de bal met de wreef. Søltoft heeft problemen om de bal te vangen. Søltoft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Udsen probeert naar een medespeler te passen. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terkelsen. Terkelsen krijgt een gele kaart. Aberle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aberle kan niet meer verder spelen. Fominha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 24%, Team Basse 76%.
Valhal - Team Basse 3:2

46e minuut.
Hejberg onderschept slim de pass. Hejberg passt de bal in één keer door. Daar is Eg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg onderschept slim de pass. Eg passt de bal in één keer door. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft draait met de bal, schiet en ... Bruusgaard bokst de bal weg.

68e minuut.
Broberg onderschept slim de pass. Ortoncelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Broberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broberg met een snel genomen vrije trap. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Søltoft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toft verovert de bal door een tackle van achteren. Toft passt de bal zonder na te denken. Hejberg rent richting de bal. Hejberg draait met de bal, schiet en ... Bruusgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Vendelbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendelbo geeft een hoge lob. Nøhr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Eg de bal onder controle te krijgen. Eg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Søltoft is nu in balbezit. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft schiet op doel. Bruusgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Team Basse 4:2

79e minuut.
Vendelbo geeft een hoge lob. Eg rent richting de bal. Eg speelt de bal door. Klungelig pakt Søltoft de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Bruusgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Solmark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solmark met een sublieme pass. Wangsøe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Søltoft de bal. Søltoft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg verovert de bal door een tackle van achteren. Eg met een sublieme pass. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Udsen is nu in balbezit. Udsen speelt de bal door. Dalsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli is nu in balbezit. Ortoncelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vesterberg is nu in balbezit. Hejberg onderschept slim de pass. Hejberg met een sublieme pass. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Bruusgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mejía Vélez is nu in balbezit. Nøhr verovert de bal door een tackle van achteren. Nøhr geeft een hoge lob. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg schiet op doel. Bruusgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 22%, Team Basse 78%.
Valhal - Team Basse 4:2