Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ducatiteam Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6028
Ducatiteam De Wittertjes
Desmoduce Tactiek Camille
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.1 gemiddelde waardering 46
average Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen very good


16e minuut.
Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkammen probeert naar een medespeler te passen. Chwast is nu in balbezit. Chwast passt de bal met de wreef. Mąka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Järvensivu is nu in balbezit. Järvensivu probeert naar een medespeler te passen. Pantaneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaneiro draait met de bal, schiet en ... Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantaneiro is nu in balbezit. Pantaneiro schiet op doel. Szczęch bokst de bal weg. Chwast is nu in balbezit. Chwast geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chwast met een snelle inworp. Järvensivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvensivu geeft de bal voor. Pantaneiro rent richting de bal. Pantaneiro schiet op doel. Szczęch bokst de bal weg. Pantaneiro rent richting de bal. Pantaneiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Biglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biglia passt de bal zonder na te denken. Chwast rent richting de bal. Chwast haalt uit met een fantastische trap. Szczęch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducatiteam - De Wittertjes 0:1

42e minuut.
Čuvalo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chwast zal de hoekschop nemen. Dubois is nu in balbezit. Dubois schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducatiteam 70%, De Wittertjes 30%.
Ducatiteam - De Wittertjes 0:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trejo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Polders rent richting de bal. Verkammen geeft de bal voor. Chwast rent richting de bal. Chwast haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ducatiteam - De Wittertjes 0:2

70e minuut.
Ernens komt het veld opgelopen. Slabbinck komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chwast zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Järvensivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järvensivu passt de bal in één keer door. Pantaneiro rent richting de bal. Pantaneiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Järvensivu rent richting de bal. Järvensivu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzirakis de bal. Pantaneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaneiro schiet op doel. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Mąka geeft de bal voor. Klungelig pakt Paepe de bal. Pantaneiro is nu in balbezit. Klungelig pakt Pantaneiro de bal. Pantaneiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chwast rent richting de bal. Chwast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducatiteam 62%, De Wittertjes 38%.
Ducatiteam - De Wittertjes 0:2