Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-03 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bolton FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5868
Bolton FC SuperNova FC
piñeriCosas3 Tactiek T41221 1W 2ATT
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
34.8 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten matig
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre probeert de bal met de borst te controleren. Klemczyk onderschept slim de pass. Klemczyk schiet op doel. Ruzsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolton FC - SuperNova FC 0:1

14e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea begaat een overtreding. Saavedra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz passt de bal zonder na te denken. Canío geeft een lange en hoge pass. Alessandri rent richting de bal. Alessandri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Soczewka is nu in balbezit. Soczewka met een sublieme pass. Klemczyk is nu in balbezit. Davy rent richting de bal. Davy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Galgóczi met een sublieme pass. Pintea is nu in balbezit. Pintea met een sublieme pass. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Galletti is nu in balbezit. Galletti passt de bal zonder na te denken. Davy is nu in balbezit. Davy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolton FC - SuperNova FC 0:2

41e minuut.
Araos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pintea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Maffri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolton FC 56%, SuperNova FC 44%.
Bolton FC - SuperNova FC 0:2

56e minuut.
Chamon speelt de bal door. Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal in één keer door. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk schiet op doel. Ruzsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Galgóczi geeft een lange en hoge pass. Galletti kopt de bal weg. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Soczewka speelt de bal door. Galletti is nu in balbezit. Galletti passt de bal zonder na te denken. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka geeft een lange en hoge pass. Ruzsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Castellón rent richting de bal. Soczewka onderschept slim de pass. Soczewka geeft de bal voor. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolton FC 50%, SuperNova FC 50%.
Bolton FC - SuperNova FC 0:2