Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Hephaistos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2875
AFC Austrian Black Knights Pozytywni
JOUNGBOYS Tactiek 1433 2w
52% Balbezit 48%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Preinfalk geeft een hoge lob. Machado kopt de bal weg. Okno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bullrich rent richting de bal. Bullrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Derlicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bullrich rent richting de bal. Bullrich speelt de bal door. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. Neussl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Neussl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Neussl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:1

6e minuut.
Märzendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Anapliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Neussl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz probeert naar een medespeler te passen. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap. Neussl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:2

10e minuut.
Stathopoulos probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Derlicki met de inworp. Bullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich schiet op doel. Neussl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Preinfalk geeft een lange en hoge pass. Nicolai rent richting de bal. Nicolai speelt de bal door. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machado met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pflaster passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met een snelle inworp. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nicodin met een sublieme pass. Derlicki rent richting de bal. Derlicki met een sublieme pass. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Okno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derlicki met een sublieme pass. Papalardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalardo speelt de bal door. Smołkowicz met een sublieme pass. Daar is Bullrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Derlicki met de inworp. Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okno de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Neussl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bullrich geeft een lange en hoge pass. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap. Neussl bokst de bal weg. Daar is Bullrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bullrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:3

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado met de inworp. Lesser met een sublieme pass. Bullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich haalt uit met een fantastische trap. Neussl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis geeft de bal voor. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz passt de bal zonder na te denken. Okno geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:4

24e minuut.
Inworp. Machado met de inworp. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Derlicki met een snelle inworp. Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Smołkowicz rent richting de bal. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno geeft de bal voor. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:5

29e minuut.
Machado onderschept slim de pass. Machado met een sublieme pass. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel. Neussl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lesser met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado met de inworp. Smołkowicz probeert de bal met de borst te controleren. Smołkowicz schiet op doel. Neussl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lesser speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met een snelle inworp. Bullrich controleert de bal met de borst. Bullrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Paal! Neussl met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado met een snelle inworp. Smołkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Smołkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Machado neemt de hoekschop. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Neussl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smołkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:6

33e minuut.
Anapliotis speelt de bal door. Klungelig pakt Okno de bal. Okno speelt de bal door. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich schiet op doel. Neussl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met een snelle inworp. Bullrich speelt de bal door. Klungelig pakt Okno de bal. Okno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lesser probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Derlicki met de inworp. Anapliotis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met de inworp. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okno de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Neussl bokst de bal weg. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:7

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met de inworp. Bullrich heeft problemen om de bal te vangen. Bullrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:8

42e minuut.
Bullrich is nu in balbezit. Bullrich speelt de bal door. Papalardo speelt de bal door. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pichlmann heeft problemen om de bal te vangen. Derlicki speelt de bal door. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 94%, Pozytywni 6%.
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:8

50e minuut.
Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis passt de bal zonder na te denken. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap. Neussl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Nicolai passt de bal zonder na te denken. Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Neussl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Smołkowicz de bal onder controle te krijgen. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ... Neussl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Derlicki speelt de bal door. Stathopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. Neussl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:9

60e minuut.
Anapliotis heeft problemen om de bal te vangen. Land rent richting de bal. Land met een sublieme pass. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:10

64e minuut.
Stathopoulos passt de bal met de wreef. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado probeert naar een medespeler te passen. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bullrich rent richting de bal. Bullrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smołkowicz speelt de bal door. Derlicki rent richting de bal. Derlicki draait met de bal, schiet en ... Neussl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:11

66e minuut.
Stathopoulos onderschept slim de pass. Anapliotis speelt de bal door. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap. Neussl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:12

70e minuut.
Derlicki met de inworp. Bullrich met een sublieme pass. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. Neussl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:13

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado met een snelle inworp. Daar is Anapliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anapliotis met een sublieme pass. Bullrich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:14

74e minuut.
Derlicki is nu in balbezit. Derlicki passt de bal in één keer door. Okno is nu in balbezit. Okno draait met de bal, schiet en ... Neussl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:15

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smołkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Smołkowicz schiet op doel. Neussl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Neussl probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Derlicki met de inworp. Bullrich controleert de bal met de borst. Bullrich probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met de inworp. Okno probeert de bal met de borst te controleren. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:16

80e minuut.
Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth met een sublieme pass. Okno is nu in balbezit. Okno draait met de bal, schiet en ... Neussl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:17

88e minuut.
Machado met een sublieme pass. Nicolai is nu in balbezit. Nicolai passt de bal in één keer door. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 90%, Pozytywni 10%.
AFC Austrian Black Knights - Pozytywni 0:17