Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Costa Rica U21
532* Tactiek 442
46% Balbezit 54%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 34.1
solid Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Wellington onderschept slim de pass. Wellington geeft een hoge lob. Cain kopt de bal weg. Cain is nu in balbezit. Cain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Costa Rica U21 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Wright de bal. Cain is nu in balbezit. Cain passt de bal met de wreef. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel. Brenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Irving speelt de bal door. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince met een sublieme pass. Cain is nu in balbezit. Cain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Irving speelt de bal door. Klungelig pakt Bell de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Brenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Costa Rica U21 2:0

18e minuut.
Anchieta met een sublieme pass. Irving zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cain krijgt zijn hoofd ertegen. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Witteveen speelt de bal door. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel. Bell probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Witteveen geeft de bal voor. Cain is nu in balbezit. Rivas begaat een overtreding. Rivas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wright kopt de bal weg. Núñez probeert de bal met de borst te controleren. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain geeft een lange en hoge pass. Lauaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prince rent richting de bal. Prince geeft een hoge lob. Núñez probeert de bal aan de voet te houden. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arias is nu in balbezit. Witteveen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bryson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 28%, Costa Rica U21 72%.
New Zealand U21 - Costa Rica U21 2:0

51e minuut.
Irving verovert de bal door een tackle van achteren. Irving geeft een hoge lob. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cain rent richting de bal. Cain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell is nu in balbezit. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Costa Rica U21 3:0

55e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving rent richting de bal. Irving passt de bal zonder na te denken. Cain is nu in balbezit. Cain draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Bell de bal. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Bell verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki schiet op doel. Brenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Costa Rica U21 4:0

63e minuut.
Darney komt het veld opgelopen. Hawksbey komt het veld opgelopen. Bracken komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mika komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Anchieta rent richting de bal. Anchieta passt de bal in één keer door. Lonnis met een sublieme pass. Anchieta is nu in balbezit. Anchieta geeft een lange en hoge pass. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 38%, Costa Rica U21 62%.
New Zealand U21 - Costa Rica U21 4:0