Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side LETS
O-TEAM Tactiek 523
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 30.7
formidable Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Skupin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jigău. Skupin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barends zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venzin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Schipor speelt de bal door. Skupin rent richting de bal. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Crucerescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziemiański met de inworp. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin draait met de bal, schiet en ... Crucerescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kufajewski speelt de bal door. Rozkoszny speelt de bal door. Skupin is nu in balbezit. Skupin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kufajewski kopt de bal weg. Daar is Skupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saygı bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin onderschept slim de pass. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Crucerescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 2:0

13e minuut.
Inworp. Skupin met een snelle inworp. Kufajewski rent richting de bal. Kufajewski geeft een hoge lob. Venzin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Prohniţchi passt de bal in één keer door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 3:0

16e minuut.
Saygı passt de bal in één keer door. Rujală is nu in balbezit. Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański geeft een lange en hoge pass. Skupin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal in één keer door. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin schiet op doel. Crucerescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 4:0

21e minuut.
Venzin passt de bal in één keer door. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski geeft de bal voor. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 5:0

26e minuut.
Venzin onderschept slim de pass. Daar is Venzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venzin met een sublieme pass. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Crucerescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 6:0

29e minuut.
Saygı geeft een hoge lob. Daar is Rozkoszny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufajewski met een sublieme pass. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel. Crucerescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin onderschept slim de pass. Skupin geeft een lange en hoge pass. Venzin rent richting de bal. Venzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schipor passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal met de wreef. Skupin is nu in balbezit. Skupin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Crucerescu probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański kopt de bal weg. Kufajewski met een sublieme pass. Venzin rent richting de bal. Venzin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schipor is nu in balbezit. Schipor passt de bal met de wreef. Netiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 19%, LETS 81%.
Dark Side - LETS 6:0

47e minuut.
Schipor passt de bal in één keer door. Netiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin begaat een overtreding. Skupin krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Schipor is nu in balbezit. Schipor passt de bal zonder na te denken. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 7:0

49e minuut.
Jigău speelt de bal door. Daar is Samoilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venzin onderschept slim de pass. Venzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Coandă rent richting de bal. Silberbier verovert de bal door een tackle van achteren. Silberbier geeft een lange en hoge pass. Skupin maakt een snoekduik en kopt de bal. Crucerescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 8:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kufajewski met een snelle inworp. Schipor speelt de bal door. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kufajewski geeft een hoge lob. Venzin kopt de bal weg. Skupin heeft problemen om de bal te vangen. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 9:0

57e minuut.
Schipor speelt de bal door. Saygı rent richting de bal. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Coandă heeft problemen om de bal te vangen. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skupin maakt een snoekduik en kopt de bal. Crucerescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 10:0

64e minuut.
Ziemiański met de inworp. Schipor is nu in balbezit. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Venzin rent richting de bal. Venzin haalt uit met een fantastische trap. Crucerescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barends rent richting de bal. Schipor met een sublieme pass. Saygı bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin onderschept slim de pass. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rozkoszny speelt de bal door. Kufajewski geeft de bal voor. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel. Crucerescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 11:0

82e minuut.
Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor passt de bal in één keer door. Iwanowski geeft de bal voor. Skupin is nu in balbezit. Skupin schiet op doel. Crucerescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kufajewski zal de hoekschop nemen. Harbuz controleert de bal met de borst. Venzin is nu in balbezit. Venzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański geeft een hoge lob. Venzin rent richting de bal. Venzin draait met de bal, schiet en ... Crucerescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - LETS 12:0

88e minuut.
Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski geeft de bal voor. Venzin kopt de bal weg. Skupin is nu in balbezit. Skupin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 19%, LETS 81%.
Dark Side - LETS 12:0