Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:16
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: IL CAMPINO
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28544
REAL VIACCIA DonPepponi
Unlimited G Tactiek Makarena 1.4
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 70.3
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Longis verovert de bal door een tackle van achteren. Longis passt de bal in één keer door. Acher rent richting de bal. Acher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Longis is nu in balbezit. Longis passt de bal met de wreef. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher haalt uit met een fantastische trap. Salami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - DonPepponi 0:1

16e minuut.
Mantar passt de bal met de wreef. Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vacher. Vacher krijgt een gele kaart. Chifeac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chifeac kan niet meer verder spelen. Rępał komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenay onderschept slim de pass. Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni schiet op doel. Salami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - DonPepponi 0:2

35e minuut.
Ponzi geeft een lange en hoge pass. Chung probeert naar een medespeler te passen. Sottile rent richting de bal. Sottile geeft een lange en hoge pass. Damyanov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL VIACCIA 59%, DonPepponi 41%.
REAL VIACCIA - DonPepponi 0:2

48e minuut.
Sion geeft een hoge lob. Martinek is nu in balbezit. Martinek geeft een lange en hoge pass. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. Salami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gülenay geeft een lange en hoge pass. Damyanov is nu in balbezit. Martinek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ponzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Longis ... Strafschop! Longis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan passt de bal zonder na te denken. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile geeft de bal voor. Oracho maakt een snoekduik en kopt de bal. Kınık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mantar onderschept slim de pass. Chung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantar. Mantar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL VIACCIA 52%, DonPepponi 48%.
REAL VIACCIA - DonPepponi 0:2