Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-09 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: STAL MIELEC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
FKS 1939 STAL MIELEC** San Servolo Atletics
kosa Tactiek 443 tech
65% Balbezit 35%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
49.6 gemiddelde waardering 34.1
good Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng geeft een hoge lob. Prkno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Małysiak passt de bal zonder na te denken. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko speelt de bal door. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz draait met de bal, schiet en ... Tršinski bokst de bal weg. Kulaszewski onderschept slim de pass. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rolland passt de bal zonder na te denken. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ţiplea passt de bal zonder na te denken. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal zonder na te denken. Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rolland met een sublieme pass. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Tršinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Rolland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tršinski niet meer kan verder spelen. Rolland maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 1:0

37e minuut.
Małysiak passt de bal met de wreef. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko passt de bal in één keer door. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 2:0

43e minuut.
Małysiak is nu in balbezit. Małysiak passt de bal zonder na te denken. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Chruszcz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 28%, San Servolo Atletics 72%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 3:0

51e minuut.
Rolland probeert naar een medespeler te passen. Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal zonder na te denken. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Montalvo met een sublieme pass. Klungelig pakt Meng de bal. Mandić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Iwaszko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ţiplea de bal. Ţiplea passt de bal in één keer door. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kulaszewski geeft de bal voor. Buitenspel voor Josipović. Goede buitenspelval van de verdediging. Meng maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chruszcz is nu in balbezit. Chruszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 4:0

67e minuut.
Mandić geeft een hoge lob. Inworp. Montalvo met de inworp. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 5:0

68e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko geeft de bal voor. Kulaszewski controleert de bal met de borst. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 6:0

84e minuut.
Iwaszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 7:0

87e minuut.
Chruszcz passt de bal met de wreef. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng passt de bal zonder na te denken. Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 33%, San Servolo Atletics 67%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - San Servolo Atletics 7:0