Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C Spuzvaste Amebe Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7740
F.C Spuzvaste Amebe Go Go Disl
4-3-1-2 Tactiek 352v1
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 39.8
uitstekend Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Kojović met een sublieme pass. Majtanović is nu in balbezit. Majtanović passt de bal in één keer door. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović geeft de bal voor. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ... Nankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 1:0

8e minuut.
Kolev bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolev onderschept slim de pass. Gatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatev haalt uit met een fantastische trap. Kerkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitrović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Gatev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz rent richting de bal. Butz geeft de bal voor. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dzhevizov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Butz passt de bal zonder na te denken. Slavić rent richting de bal. Slavić passt de bal in één keer door. Lakić is nu in balbezit. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Nankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Yasenov heeft problemen om de bal te vangen. Razman bereikt de bal nog maar net als eerste. Razman geeft een hoge lob. Slavić is nu in balbezit. Slavić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nankov trapt de bal weg. Majtanović is nu in balbezit. Majtanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Majtanović kopt de bal weg. Daar is Bacalja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov probeert naar een medespeler te passen. Yasenov rent richting de bal. Yasenov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bacalja rent richting de bal. Kolev verovert de bal door een tackle van achteren. Kolev probeert naar een medespeler te passen. Gatev rent richting de bal. Gatev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gatev verovert de bal door een tackle van achteren. Kojović verovert de bal door een tackle van achteren. Kojović geeft een lange en hoge pass. Slavić rent richting de bal. Slavić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 46%, Go Go Disl 54%.
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 1:0

66e minuut.
Inworp. Mierkiewicz komt het veld opgelopen. Avramov komt het veld opgelopen. Maznev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mierkiewicz kopt de bal weg. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović passt de bal zonder na te denken. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Nankov bokst de bal weg.

70e minuut.
Slavić met een sublieme pass. Daar is Majtanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majtanović passt de bal in één keer door. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel. Nankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 2:0

75e minuut.
Buitenspel voor Lakić. Goede buitenspelval van de verdediging. Kubič komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kojović passt de bal in één keer door. Razman geeft een lange en hoge pass. Slavić is nu in balbezit. Slavić draait met de bal, schiet en ... Kubič probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Butz geeft een lange en hoge pass. Lakić rent richting de bal. Lakić passt de bal in één keer door. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 3:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Galabov de bal onder controle te krijgen. Majtanović is nu in balbezit. Majtanović geeft een lange en hoge pass. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Chakalov geeft de bal voor. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović geeft de bal voor. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 4:0

88e minuut.
Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz speelt de bal door. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 47%, Go Go Disl 53%.
F.C Spuzvaste Amebe - Go Go Disl 5:0