Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Garden
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6810
Orionci ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
pajana433 Tactiek επιθεση
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten poor
excellent Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Besek speelt de bal door. Hurskanen geeft de bal voor. Pavić rent richting de bal. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:0

6e minuut.
Puača met een snelle inworp. Coltraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltraro geeft de bal voor. Leković is nu in balbezit. Leković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Puača onderschept slim de pass. Puača probeert naar een medespeler te passen. Pavić rent richting de bal. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak schiet op doel. Kougias bokst de bal weg. Mrdak rent richting de bal. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Kabolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorović geeft een lange en hoge pass. Pavić rent richting de bal. Pavić haalt uit met een fantastische trap. Kougias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:0

12e minuut.
Leković rent richting de bal. Leković passt de bal met de wreef. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 3:0

13e minuut.
Ćorović is nu in balbezit. Ćorović geeft een lange en hoge pass. Mrdak is nu in balbezit. Pavić rent richting de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ... Kougias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Coltraro geeft de bal voor. Leković kopt de bal weg. Pavić rent richting de bal. Pavić haalt uit met een fantastische trap. Kougias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 4:0

17e minuut.
Ćorović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leković de bal. Leković passt de bal in één keer door. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 5:0

36e minuut.
Coltraro probeert naar een medespeler te passen. Puača is nu in balbezit. Ćorović met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavić de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ... Kougias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kabolis kan de bal niet met de borst controleren. Pavić rent richting de bal. Pavić passt de bal in één keer door. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 41%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 59%.
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 6:0

46e minuut.
Mitsotakis probeert naar een medespeler te passen. Beos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak onderschept slim de pass. Mrdak draait met de bal, schiet en ... Kougias bokst de bal weg.

50e minuut.
Mrdak rent richting de bal. Mrdak speelt de bal door. Leković is nu in balbezit. Leković haalt uit met een fantastische trap. Kougias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 7:0

52e minuut.
Klungelig pakt Wojciulewicz de bal. Mrdak is nu in balbezit. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković haalt uit met een fantastische trap. Kougias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Leković is nu in balbezit. Wojciulewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrdak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kougias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 8:0

59e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Coltraro is nu in balbezit. Coltraro probeert naar een medespeler te passen. Mrdak rent richting de bal. Mrdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 9:0

62e minuut.
Leković is nu in balbezit. Ćorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović passt de bal met de wreef. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 10:0

65e minuut.
Coltraro speelt de bal door. Ćorović is nu in balbezit. Klungelig pakt Leković de bal. Leković haalt uit met een fantastische trap. Kougias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 11:0

72e minuut.
Coltraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltraro geeft de bal voor. Leković is nu in balbezit. Leković schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 12:0

75e minuut.
Puača passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bădescu de bal onder controle te krijgen. Mrdak rent richting de bal. Mrdak schiet op doel. Kougias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 13:0

79e minuut.
Bogiopoulos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćorović met een snelle inworp. Coltraro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bădescu de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ristanović passt de bal met de wreef. Coltraro geeft de bal voor. Mrdak kopt de bal weg. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić haalt uit met een fantastische trap. Kougias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 14:0

83e minuut.
Besek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ćorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorović geeft de bal voor. Mrdak rent richting de bal. Mrdak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mrdak kopt de bal weg. Leković rent richting de bal. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak schiet op doel. Kougias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 15:0

85e minuut.
Klungelig pakt Makanos de bal. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak passt de bal zonder na te denken. Pavić is nu in balbezit. Pavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Besek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćorović rent richting de bal. Ćorović met een sublieme pass. Mrdak rent richting de bal. Mrdak schiet op doel. Kougias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gouras de bal. Leković rent richting de bal. Leković schiet op doel. Kougias bokst de bal weg. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 30%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 70%.
Orionci - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 16:0