Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1981 Miłoszyce LISTERINE WATER
Szok II Tactiek WATER
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
47.3 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Toledo Fernández kopt de bal weg. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zolotas zijn tegenspeler op de grond. Candeo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Candeo kan niet meer verder spelen. Ahvo komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo passt de bal met de wreef. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - LISTERINE WATER 0:1

16e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski geeft een hoge lob. Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández passt de bal met de wreef. Ahvo rent richting de bal. Ahvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández geeft de bal voor. Ahvo krijgt zijn hoofd ertegen. Toledo Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brasini geeft een hoge lob. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chorąży krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Pontes de bal. Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subi passt de bal met de wreef. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 45%, LISTERINE WATER 55%.
Polonia 1981 Miłoszyce - LISTERINE WATER 0:1

57e minuut.
Subi rent richting de bal. Subi geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Brasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasini passt de bal zonder na te denken. Râlea met een sublieme pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Batty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

68e minuut.
Náhlovský met een sublieme pass. Râlea met een sublieme pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Batty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - LISTERINE WATER 0:2

71e minuut.
Inworp. Hámos komt het veld opgelopen. Poničan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náhlovský rent richting de bal. Náhlovský passt de bal in één keer door. Poničan rent richting de bal. Poničan schiet op doel. Batty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - LISTERINE WATER 0:3

73e minuut.
Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Rogański met een sublieme pass. Subi kopt de bal weg. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle geeft de bal voor. Zonti kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hámos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borsányi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ratatas heeft problemen om de bal te vangen. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino geeft de bal voor. Poničan is nu in balbezit. Poničan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi is nu in balbezit. Zolotas onderschept slim de pass. Subi verovert de bal door een tackle van achteren. Subi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Râlea geeft een lange en hoge pass. Borsányi kopt de bal weg. Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi is nu in balbezit. Pontes verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - LISTERINE WATER 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 53%, LISTERINE WATER 47%.
Polonia 1981 Miłoszyce - LISTERINE WATER 0:4