Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: Martalogii
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9018
Dinamo1968 Jupanii Brasovului
new Tactiek Lions
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen average


4e minuut.
Trąbaczewski passt de bal in één keer door. Marenholcas rent richting de bal. Marenholcas met een sublieme pass. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda draait met de bal, schiet en ... Hariton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Inworp. Marenholcas met de inworp. Roman probeert naar een medespeler te passen. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Marenholcas met de inworp. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman passt de bal met de wreef. Cáceda heeft problemen om de bal te vangen. Cáceda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:1

13e minuut.
Marenholcas probeert naar een medespeler te passen. Potiguara rent richting de bal. Potiguara passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda schiet op doel. Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:2

16e minuut.
Inworp. Alexe met de inworp. Roman speelt de bal door. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:3

18e minuut.
Potiguara geeft een lange en hoge pass. Parască onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marenholcas neemt de hoekschop. Cáceda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal met de wreef. Cáceda heeft problemen om de bal te vangen. Cáceda schiet op doel. Hariton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:4

20e minuut.
Parască geeft de bal voor. Roman kopt de bal weg. Klungelig pakt Parască de bal. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Roman met een sublieme pass. Marenholcas speelt de bal door. Mârzoi speelt de bal door. Cáceda kan de bal niet met de borst controleren. Cáceda schiet op doel. Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Potiguara passt de bal in één keer door. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski passt de bal in één keer door. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Inworp. Potiguara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda schiet op doel. Hariton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:5

31e minuut.
Potiguara met een snelle inworp. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Puce ... Strafschop! Cáceda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cáceda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:6

36e minuut.
Cáceda probeert naar een medespeler te passen. Marenholcas is nu in balbezit. Marenholcas passt de bal in één keer door. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cáceda rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Dani met een harde bal richting middenveld. Lungu kopt de bal weg. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda draait met de bal, schiet en ... Hariton bokst de bal weg.

45e minuut.
Potiguara rent richting de bal. Potiguara passt de bal met de wreef. Cáceda rent richting de bal. Cáceda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 66%, Jupanii Brasovului 34%.
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:6

53e minuut.
Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Roman met een sublieme pass. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Paganel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potiguara met de inworp. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda schiet op doel. Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Potiguara geeft een lange en hoge pass. Paganel rent richting de bal. Met opzet legt Cáceda zijn tegenspeler op de grond. Cáceda krijgt een gele kaart. Paganel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paganel kan niet meer verder spelen. Dobrin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Potiguara passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cáceda raakt geblesseerd tijdens het duel. Cáceda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:7

63e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman passt de bal met de wreef. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda draait met de bal, schiet en ... Hariton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldurescu met de inworp. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Doru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski onderschept slim de pass. Trąbaczewski geeft de bal voor. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:9

74e minuut.
Trąbaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda schiet op doel. Hariton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 0:10

76e minuut.
Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman is nu in balbezit. Roman speelt de bal door. Cáceda rent richting de bal. Cáceda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Puce verovert de bal door een tackle van achteren. Potiguara onderschept slim de pass. Potiguara geeft een lange en hoge pass. Cáceda rent richting de bal. Cáceda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hariton trapt de bal weg van het doel. Chiţac kopt de bal weg. Trąbaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda schiet op doel. Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanque. Tanque krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Potiguara met een snelle inworp. Puce is nu in balbezit. Puce geeft een hoge lob. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe geeft een lange en hoge pass. Boldurescu kopt de bal weg. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu geeft een hoge lob. Rodríguez Vilchez bokst de bal weg. Tanque is nu in balbezit. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 66%, Jupanii Brasovului 34%.
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 1:10