Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makkelie YUNUSLAR FC
Attack Tactiek 3-5-2 BENIM
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 39.3
matig Schieten matig
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


10e minuut.
Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko passt de bal met de wreef. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - YUNUSLAR FC 0:1

21e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Hvidt verovert de bal door een tackle van achteren. Pontes verovert de bal door een tackle van achteren. Pontes geeft een lange en hoge pass. Vanzetto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vanzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - YUNUSLAR FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkelie 81%, YUNUSLAR FC 19%.
Makkelie - YUNUSLAR FC 0:2

49e minuut.
Crone heeft problemen om de bal te vangen. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli passt de bal met de wreef. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes probeert naar een medespeler te passen. Pieczara heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara met een sublieme pass. Vanzetto rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Snedsted trapt de bal weg van het doel. Pontes geeft een lange en hoge pass. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Pieczara probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tørres kopt de bal weg. Daar is Scarpelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpelli probeert naar een medespeler te passen. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft een hoge lob. Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pontes passt de bal in één keer door. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli speelt de bal door. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Maffei de bal. Scarpelli is nu in balbezit. Mazoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazoń krijgt een gele kaart. Scarpelli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scarpelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - YUNUSLAR FC 0:3

89e minuut.
Daar is Hvidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiedźmin geeft de bal voor. Maffei kan de bal niet met de borst controleren. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - YUNUSLAR FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkelie 76%, YUNUSLAR FC 24%.
Makkelie - YUNUSLAR FC 0:4