Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC I Soliti Sospetti
3-5-2 BENIM Tactiek 4312 da
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.7 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kazinecas speelt de bal door. Karavidas is nu in balbezit. Karavidas passt de bal zonder na te denken. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pontes heeft problemen om de bal te vangen. Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:1

3e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal met de wreef. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:2

18e minuut.
Kazinecas kopt de bal weg. Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paraschivu kopt de bal weg. Klungelig pakt Karavidas de bal. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Újhelyi probeert naar een medespeler te passen. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:3

29e minuut.
Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavidas rent richting de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Újhelyi is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:4

36e minuut.
Inworp. Paraschivu met een snelle inworp. Kazinecas speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:5

37e minuut.
Vanzetto passt de bal in één keer door. Botezan met een sublieme pass. Klungelig pakt Piñeros de bal. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko passt de bal met de wreef. Botezan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karavidas rent richting de bal. Karavidas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Socha passt de bal zonder na te denken. Karavidas speelt de bal door. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi schiet op doel. Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:6

43e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Olewiński rent richting de bal. Olewiński passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 77%, I Soliti Sospetti 23%.
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:6

46e minuut.
Seljeseth komt het veld opgelopen. Osenkowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kazinecas speelt de bal door. Daar is Karavidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:7

50e minuut.
Kazinecas rent richting de bal. Kazinecas passt de bal met de wreef. Karavidas met een sublieme pass. Klungelig pakt Nawałka de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sălăgeanu met een harde bal richting middenveld. Boer kopt de bal weg. Karavidas rent richting de bal. Karavidas haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:8

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boer met een snelle inworp. Karavidas met een sublieme pass. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Kazinecas rent richting de bal. Kazinecas passt de bal met de wreef. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kazinecas probeert naar een medespeler te passen. Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Paraschivu met een snelle inworp. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:9

70e minuut.
Pontes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraschivu. Pontes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kudyba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piñeros kopt de bal weg. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto onderschept slim de pass. Vanzetto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko maakt een afschuwelijke overtreding. Kopytko krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Boer geeft een hoge lob. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel. Sălăgeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:10

89e minuut.
Boer rent richting de bal. Boer met een sublieme pass. Karavidas met een sublieme pass. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Boer met de inworp. Daar is Karavidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karavidas passt de bal zonder na te denken. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 84%, I Soliti Sospetti 16%.
YUNUSLAR FC - I Soliti Sospetti 0:10