Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 19:16
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Franne CF Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1206
Makkelie AFUFU.VB
Attack Tactiek new
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.3 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Mazoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallotta is nu in balbezit. Mazoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mazoń krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello passt de bal met de wreef. Pallotta rent richting de bal. Savia rent richting de bal. Savia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:1

6e minuut.
Mazoń geeft een lange en hoge pass. Tremonte kopt de bal weg. Di Giglio geeft een lange en hoge pass. Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:2

9e minuut.
Crone geeft een lange en hoge pass. Wołejszo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Savia de bal onder controle te krijgen. Pallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maffei rent richting de bal. Savia onderschept slim de pass. Savia speelt de bal door. Pallotta is nu in balbezit. Pallotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:3

12e minuut.
Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens speelt de bal door. Enevoldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia onderschept slim de pass. Savia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Pallotta is nu in balbezit. Daar is Savia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:4

18e minuut.
Picariello met de inworp. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia draait met de bal, schiet en ... Snedsted probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:5

21e minuut.
Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta rent richting de bal. Pallotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona passt de bal met de wreef. Savia is nu in balbezit. Savia draait met de bal, schiet en ... Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:6

29e minuut.
Di Giglio heeft problemen om de bal te vangen. Sarnik rent richting de bal. Di Giglio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giglio geeft een hoge lob. Savia maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:7

34e minuut.
Pallotta passt de bal met de wreef. Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Savia rent richting de bal. Savia draait met de bal, schiet en ... Paal! Pallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zoccolante geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Picariello kopt de bal weg. Savia is nu in balbezit. Savia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pallotta onderschept slim de pass. Mazoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia onderschept slim de pass. Savia draait met de bal, schiet en ... Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:8

41e minuut.
Zoccolante geeft een lange en hoge pass. Pallotta kopt de bal weg. Savia rent richting de bal. Pallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta schiet op doel. Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio geeft de bal voor. Enevoldsen kopt de bal weg. Savia rent richting de bal. Savia draait met de bal, schiet en ... Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkelie 78%, AFUFU.VB 22%.
Makkelie - AFUFU.VB 0:8

47e minuut.
Savia is nu in balbezit. Pallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia is nu in balbezit. Savia schiet op doel. Snedsted maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:9

50e minuut.
Savia is nu in balbezit. Enevoldsen onderschept slim de pass. Pallotta is nu in balbezit. Savia rent richting de bal. Savia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Di Giglio met een sublieme pass. Pallotta is nu in balbezit. Pallotta speelt de bal door. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia schiet op doel. Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Di Giglio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pallotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savia is nu in balbezit. Pallotta is nu in balbezit. Pallotta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Enevoldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snedsted probeert naar een medespeler te passen. Di Giglio kopt de bal weg. Maffei is nu in balbezit. Savia verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savia rent richting de bal. Savia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:10

65e minuut.
Enevoldsen geeft een hoge lob. Wołejszo kopt de bal weg. Hoefkens heeft problemen om de bal te vangen. Incardona geeft een hoge lob. Savia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Incardona rent richting de bal. Incardona passt de bal in één keer door. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta rent richting de bal. Pallotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Snedsted trapt de bal weg van het doel. Wołejszo controleert de bal met de borst. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Pallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallotta schiet op doel. Snedsted bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - AFUFU.VB 0:11

79e minuut.
Crone probeert naar een medespeler te passen. Enevoldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo maakt een afschuwelijke overtreding. Wołejszo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Di Giglio geeft een lange en hoge pass. Savia heeft problemen om de bal te vangen. Pallotta rent richting de bal. Savia rent richting de bal. Savia draait met de bal, schiet en ... Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkelie 70%, AFUFU.VB 30%.
Makkelie - AFUFU.VB 0:11