Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti Makkelie
4312 da Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 29
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Boer speelt de bal door. Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 1:0

6e minuut.
Crone geeft een hoge lob. Tørres is nu in balbezit. Boer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Karavidas is nu in balbezit. Karavidas passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Snedsted maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 2:0

9e minuut.
Socha geeft de bal voor. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 3:0

11e minuut.
Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas verovert de bal door een tackle van achteren. Kazinecas passt de bal in één keer door. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth schiet op doel. Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Karavidas rent richting de bal. Karavidas passt de bal zonder na te denken. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 4:0

16e minuut.
Kazinecas verovert de bal door een tackle van achteren. Kazinecas met een sublieme pass. Karavidas met een sublieme pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ezrain Shamsuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Kazinecas speelt de bal door. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Maffei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 5:0

23e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu passt de bal in één keer door. Maffei met een sublieme pass. Daar is Seljeseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Snedsted kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 6:0

25e minuut.
Mazoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karavidas met een snelle inworp. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Seljeseth controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maffei neemt vlug de vrije trap. Socha probeert naar een medespeler te passen. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Seljeseth passt de bal met de wreef. Karavidas is nu in balbezit. Karavidas passt de bal zonder na te denken. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nawałka passt de bal in één keer door. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seljeseth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karavidas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 7:0

41e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 8:0

44e minuut.
Inworp. Karavidas met een snelle inworp. Paraschivu rent richting de bal. Karavidas geeft een hoge lob. Nawałka maakt een snoekduik en kopt de bal. Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoefkens is nu in balbezit. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 9:0

45e minuut.
Nave komt het veld opgelopen. Újhelyi komt het veld opgelopen. Osenkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 13%, Makkelie 87%.
I Soliti Sospetti - Makkelie 9:0

48e minuut.
Nave kopt de bal weg. Karavidas speelt de bal door. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 10:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraschivu met de inworp. Crone rent richting de bal. Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi schiet op doel. Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Nave speelt de bal door. Kazinecas probeert naar een medespeler te passen. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Snedsted bokst de bal weg.

54e minuut.
Snedsted trapt de bal weg van het doel. Enevoldsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Karavidas is nu in balbezit. Karavidas haalt uit met een fantastische trap. Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Karavidas rent richting de bal. Karavidas met een sublieme pass. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 11:0

59e minuut.
Berent passt de bal met de wreef. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu passt de bal zonder na te denken. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Paraschivu passt de bal met de wreef. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 12:0

72e minuut.
Újhelyi probeert de bal aan de voet te houden. Kazinecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas speelt de bal door. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paraschivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karavidas is nu in balbezit. Karavidas geeft een hoge lob. Hoefkens kopt de bal weg. Kazinecas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mazoń heeft problemen om de bal te vangen. Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave geeft een hoge lob. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hoefkens kopt de bal weg. Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka passt de bal met de wreef. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Újhelyi is nu in balbezit. Paal! Újhelyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 13:0

80e minuut.
Paraschivu controleert de bal met de borst. Karavidas speelt de bal door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Snedsted maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 14:0

84e minuut.
Hanbai kopt de bal weg. Karavidas kan de bal niet met de borst controleren. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Snedsted bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 15:0

85e minuut.
Engedal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

88e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu passt de bal met de wreef. Karavidas speelt de bal door. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Makkelie 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 20%, Makkelie 80%.
I Soliti Sospetti - Makkelie 16:0