Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Nouméa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7812
FC Nouméa Picardia
New Tactiek Entrainement des
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Battiston verovert de bal door een tackle van achteren. Battiston passt de bal in één keer door. Lacaze verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Gecse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Carrasco passt de bal zonder na te denken. Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi passt de bal met de wreef. Daar is Pietrosante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Battiston verovert de bal door een tackle van achteren. Battiston geeft een lange en hoge pass. Pietrosante heeft problemen om de bal te vangen. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Gecse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Picardia 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Messaoudi de bal. da Silva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Messaoudi. Messaoudi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
da Silva probeert naar een medespeler te passen. Battiston is nu in balbezit. Battiston geeft een lange en hoge pass. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Gecse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Picardia 2:0

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gecse niet meer kan verder spelen. Parra komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Manceau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messaoudi rent richting de bal. Messaoudi geeft een hoge lob. Pietrosante heeft problemen om de bal te vangen. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Parra bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Manceau rent richting de bal. Messaoudi is nu in balbezit. Messaoudi geeft een lange en hoge pass. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Picardia 3:0

38e minuut.
Bourdin speelt de bal door. Battiston heeft problemen om de bal te vangen. Battiston geeft een hoge lob. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Brücklmeyer is nu in balbezit. Manceau verovert de bal door een tackle van achteren. Manceau speelt de bal door. Chalbaud heeft problemen om de bal te vangen. Chalbaud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ferron is nu in balbezit. Borel verovert de bal door een tackle van achteren. Borel geeft een lange en hoge pass. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 27%, Picardia 73%.
FC Nouméa - Picardia 3:0

46e minuut.
Ferron passt de bal in één keer door. Cosson is nu in balbezit. Battiston geeft een hoge lob. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Battiston probeert naar een medespeler te passen. Messaoudi probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chalbaud de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Parra bokst de bal weg.

53e minuut.
da Silva onderschept slim de pass. Battiston verovert de bal door een tackle van achteren. Battiston passt de bal zonder na te denken. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lacaze de bal. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau rent richting de bal. Brücklmeyer rent richting de bal. Manceau verovert de bal door een tackle van achteren. Manceau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco passt de bal in één keer door. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Brücklmeyer passt de bal in één keer door. Manceau rent richting de bal. Manceau passt de bal met de wreef. Pietrosante heeft problemen om de bal te vangen. Pietrosante schiet op doel. Parra bokst de bal weg.

82e minuut.
Battiston geeft een hoge lob. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante passt de bal met de wreef. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Battiston rent richting de bal. Carrasco geeft een hoge lob. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Picardia 4:0

86e minuut.
Manceau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messaoudi heeft problemen om de bal te vangen. Messaoudi geeft een lange en hoge pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Pietrosante is nu in balbezit. Tukhachevskij legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tukhachevskij krijgt een gele kaart. Pietrosante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pietrosante neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Picardia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 33%, Picardia 67%.
FC Nouméa - Picardia 5:0