Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aruna Production Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2605
Fada Maka Stars Doumo Arigatou
super trial Tactiek Win
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.1 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Pijar verovert de bal door een tackle van achteren. Pijar geeft een lange en hoge pass. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński draait met de bal, schiet en ... Dương Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 1:0

11e minuut.
Đình Hải neemt de hoekschop. Żywanowski kopt de bal weg. Carballo rent richting de bal. Carballo schiet op doel. Furnari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 1:1

13e minuut.
Klungelig pakt Minh Khôi de bal. Perliński rent richting de bal. Perliński passt de bal zonder na te denken. Ruczkowski rent richting de bal. Ruczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bùi Đông is nu in balbezit. Bùi Đông geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajdas met een snelle inworp. Ruczkowski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Siódmiak neemt vlug de vrije trap. Perliński kopt de bal weg. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes haalt uit met een fantastische trap. Dương Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 2:1

23e minuut.
Dobrevski met een sublieme pass. Żywanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakauridze onderschept slim de pass. Kakauridze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 2:2

24e minuut.
Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Siódmiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrevski. Dobrevski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Kajdas kopt de bal weg. Klungelig pakt Bùi Đông de bal. Milnes is nu in balbezit. Milnes schiet op doel. Dương Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Mạnh Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski passt de bal met de wreef. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruczkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Perliński de bal. Milnes rent richting de bal. Milnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Coinac speelt de bal door. Ruczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Milnes rent richting de bal. Milnes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Siódmiak geeft een hoge lob. Kajdas heeft problemen om de bal te vangen. Kajdas speelt de bal door. Perliński rent richting de bal. Perliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 32%, Doumo Arigatou 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 2:2

47e minuut.
Zaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaru geeft een hoge lob. Verdeţ kopt de bal weg. Kakauridze rent richting de bal. Kakauridze haalt uit met een fantastische trap. Furnari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pijar geeft de bal voor. Milnes is nu in balbezit. Milnes heeft problemen om de bal te vangen. Milnes haalt uit met een fantastische trap. Dương Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Siódmiak met de inworp. Ruczkowski rent richting de bal. Ruczkowski geeft een hoge lob. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 3:2

57e minuut.
Kajdas rent richting de bal. Kajdas speelt de bal door. Milnes rent richting de bal. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński draait met de bal, schiet en ... Dương Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kakauridze stond buitenspel. Pijar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 4:2

72e minuut.
Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski is nu in balbezit. Daar is Ruczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruczkowski haalt uit met een fantastische trap. Dương Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 5:2

76e minuut.
Zaru is nu in balbezit. Zaru geeft een hoge lob. Boulas verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mạnh Thiện rent richting de bal. Ruczkowski onderschept slim de pass. Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński schiet op doel. Dương Khánh bokst de bal weg.

89e minuut.
Minh Khôi rent richting de bal. Ruczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Perliński rent richting de bal. Perliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 37%, Doumo Arigatou 63%.
Fada Maka Stars - Doumo Arigatou 5:2