Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10829
Thamesmead Town FC Crows Debrecen FC
Higher attack Tactiek 442
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 39
solide Schieten matig
zeer goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Scholes kopt de bal weg. Coucquyt is nu in balbezit. Czunyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coucquyt raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Derbin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 1:0

10e minuut.
Wilczycki passt de bal met de wreef. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft de bal voor. Derbin controleert de bal met de borst. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pasquali kopt de bal weg. Daar is Mihaljčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel. Mojzes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 2:0

15e minuut.
Pickles probeert naar een medespeler te passen. Scholes is nu in balbezit. Scholes met een sublieme pass. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap. Mojzes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Freedman speelt de bal door. Derbin is nu in balbezit. Derbin probeert naar een medespeler te passen. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 3:0

21e minuut.
Scholes passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Coucquyt de bal onder controle te krijgen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Suszter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojzes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Suszter de bal. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Suszter kopt de bal weg. Freedman probeert naar een medespeler te passen. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 4:0

30e minuut.
Daar is Coucquyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszter begaat een overtreding. Derbin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Freedman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Mojzes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Suszter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 5:0

36e minuut.
Coucquyt is nu in balbezit. Czunyi is nu in balbezit. Coucquyt verovert de bal door een tackle van achteren. Coucquyt passt de bal in één keer door. Derbin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 6:0

37e minuut.
Szilágyi passt de bal zonder na te denken. Suszter rent richting de bal. Suszter geeft een hoge lob. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czunyi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 27%, Crows Debrecen FC 73%.
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 6:0

54e minuut.
Freedman geeft een lange en hoge pass. Obara probeert de bal aan de voet te houden. Scholes speelt de bal door. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Mihaljčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freedman met een sublieme pass. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Mojzes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Suszter probeert naar een medespeler te passen. Scholes is nu in balbezit. Scholes geeft de bal voor. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin draait met de bal, schiet en ... Mojzes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mihaljčić met een sublieme pass. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes passt de bal zonder na te denken. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt schiet op doel. Mojzes bokst de bal weg.

67e minuut.
Suszter rent richting de bal. Derbin onderschept slim de pass. Derbin speelt de bal door. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pickles onderschept slim de pass. Pickles probeert naar een medespeler te passen. Scholes speelt de bal door. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt schiet op doel. Mojzes bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mojzes niet meer kan verder spelen. Cserjés komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Scholes passt de bal in één keer door. Suszter rent richting de bal. Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 7:0

80e minuut.
Pickles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickles passt de bal in één keer door. Freedman met een sublieme pass. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel. Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Scholes met de inworp. Gazza rent richting de bal. Gazza geeft de bal voor. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 17%, Crows Debrecen FC 83%.
Thamesmead Town FC - Crows Debrecen FC 7:0