Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 18:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Y.T.C.A Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8328
Hapoel Tel Aviv 1. FC Ayssan
inbetween Tactiek Ayssan ATT 352
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Javora geeft een hoge lob. Juránek is nu in balbezit. Fero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fero krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pelikán geeft een hoge lob. Górnicz rent richting de bal. Dubski maakt een afschuwelijke overtreding. Dubski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Górnicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Napolitano met een snel genomen vrije trap. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere onderschept slim de pass. Tere passt de bal zonder na te denken. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel. Pestík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 1:0

27e minuut.
Ferrando heeft problemen om de bal te vangen. Ferrando geeft de bal voor. Osadici kopt de bal weg. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Sa`adon met een snelle inworp. Napolitano rent richting de bal. Napolitano geeft een lange en hoge pass. Tere krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Azoulay probeert naar een medespeler te passen. Napolitano is nu in balbezit. Napolitano passt de bal met de wreef. Tere is nu in balbezit. Tere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 2:0

32e minuut.
Juránek speelt de bal door. Homole heeft problemen om de bal te vangen. Homole met een sublieme pass. Juránek is nu in balbezit. Juránek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kouda verovert de bal door een tackle van achteren. Napolitano onderschept slim de pass. Napolitano probeert naar een medespeler te passen. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Azoulay is nu in balbezit. Azoulay passt de bal zonder na te denken. Tere rent richting de bal. Tere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 3:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azoulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napolitano met een sublieme pass. Tere is nu in balbezit. Tere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Javora trapt de bal weg. Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano probeert naar een medespeler te passen. Tere heeft problemen om de bal te vangen. Tere schiet op doel. Pestík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 32%, 1. FC Ayssan 68%.
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 3:0

46e minuut.
Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay passt de bal met de wreef. Tere is nu in balbezit. Tere geeft een hoge lob. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Sa`adon de bal. Sa`adon met een sublieme pass. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere haalt uit met een fantastische trap. Pestík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 5:0

53e minuut.
Pelikán rent richting de bal. Napolitano onderschept slim de pass. Napolitano met een sublieme pass. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 6:0

55e minuut.
Napolitano speelt de bal door. Sa`adon is nu in balbezit. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Tere is nu in balbezit. Tere draait met de bal, schiet en ... Pestík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Napolitano rent richting de bal. Napolitano passt de bal in één keer door. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Pestík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 7:0

62e minuut.
Azoulay verovert de bal door een tackle van achteren. Azoulay probeert naar een medespeler te passen. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere schiet op doel. Pestík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Sa`adon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kouda heeft problemen om de bal te vangen. Tere is nu in balbezit. Tere draait met de bal, schiet en ... Pestík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Napolitano speelt de bal door. Sa`adon is nu in balbezit. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Tere rent richting de bal. Tere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 31%, 1. FC Ayssan 69%.
Hapoel Tel Aviv - 1. FC Ayssan 8:0