Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade Robert Herbin
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4822
AS Verteam RO Agathois
space 08 Tactiek 4++
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten solid
average Passen weak
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado geeft een lange en hoge pass. Lechat heeft problemen om de bal te vangen. Nuculă rent richting de bal. Nuculă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Thévenet de bal. Thévenet probeert naar een medespeler te passen. Mazet rent richting de bal. Mazet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kucera met een sublieme pass. Mamikonyan kopt de bal weg. Daar is Kalamann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papi rent richting de bal. Papi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Papi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Delannoy neemt vlug de vrije trap. Nuculă heeft problemen om de bal te vangen. Mamikonyan geeft de bal voor. Vitányi krijgt zijn hoofd ertegen. Latour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Thévenet rent richting de bal. Thévenet passt de bal zonder na te denken. Papi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - RO Agathois 1:0

34e minuut.
Papi passt de bal in één keer door. Thévenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thévenet draait met de bal, schiet en ... Kalamann probeert de bal aan de voet te houden. Kucera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - RO Agathois 2:0

36e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Coronado probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap. Latour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - RO Agathois 2:1

44e minuut.
Nuculă is nu in balbezit. Nuculă passt de bal zonder na te denken. Cordonnier rent richting de bal. Vitányi onderschept slim de pass. Vitányi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 44%, RO Agathois 56%.
AS Verteam - RO Agathois 2:1

47e minuut.
Depdep passt de bal met de wreef. Coronado rent richting de bal. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Latour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Verteam - RO Agathois 2:2

48e minuut.
Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Depdep is nu in balbezit. Daar is Depdep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depdep met een sublieme pass. Vitányi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mazet is nu in balbezit. Kalamann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet verovert de bal door een tackle van achteren. Mazet draait met de bal, schiet en ... Kucera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - RO Agathois 3:2

58e minuut.
Mazet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arcoş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Cordonnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitányi rent richting de bal. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nuculă speelt de bal door. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi onderschept slim de pass. Vitányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Kucera trapt de bal weg van het doel. Genty kopt de bal weg. Papi is nu in balbezit. Papi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Depdep geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fradin de bal onder controle te krijgen. Vitányi rent richting de bal. Vitányi schiet op doel. Latour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Verteam - RO Agathois 3:3

66e minuut.
Papi met een sublieme pass. Mazet heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Vitányi zijn tegenspeler op de grond. Vitányi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Depdep met de inworp. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Latour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - RO Agathois 3:4

78e minuut.
Kalamann rent richting de bal. Kalamann geeft een lange en hoge pass. Thévenet is nu in balbezit. Thévenet haalt uit met een fantastische trap. Kucera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Verteam - RO Agathois 4:4

81e minuut.
Genty probeert naar een medespeler te passen. Delannoy rent richting de bal. Papi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Papi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Papi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Thévenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Deprez met de inworp. Thévenet is nu in balbezit. Thévenet schiet op doel. Kucera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - RO Agathois 5:4

88e minuut.
Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan geeft een lange en hoge pass. Fradin probeert de bal aan de voet te houden. Nuculă rent richting de bal. Nuculă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 59%, RO Agathois 41%.
AS Verteam - RO Agathois 5:4