Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 20:04
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szachcior Bródno Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5148
Szachcior Bródno Waterkloof Warriors
5def_wer2 Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mathopa niet meer kan verder spelen. Chueu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Deane kopt de bal weg. Klungelig pakt Vadim de bal. Manav probeert naar een medespeler te passen. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski schiet op doel. Chueu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Polski is nu in balbezit. Markač rent richting de bal. Polski rent richting de bal. Polski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chueu met een harde bal richting middenveld. Waalkens kopt de bal weg. Markač is nu in balbezit. Markač haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski onderschept slim de pass. Markač rent richting de bal. Polski rent richting de bal. Polski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vadim geeft een hoge lob. Manyathi kopt de bal weg. Daar is Valko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Vuletić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 32%, Waterkloof Warriors 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachcior Bródno - Waterkloof Warriors 0:0

61e minuut.
Anh Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli passt de bal met de wreef. Polski is nu in balbezit. Polski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Manav speelt de bal door. Barlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barlett moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barlett kan niet meer verder spelen. Chenene komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Mantar rent richting de bal. Ewen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ewen krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar is nu in balbezit. Mantar probeert naar een medespeler te passen. Polski probeert de bal met de borst te controleren. Polski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Valko is nu in balbezit. Valko geeft een lange en hoge pass. Duma rent richting de bal. Polski onderschept slim de pass. Polski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 32%, Waterkloof Warriors 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachcior Bródno - Waterkloof Warriors 0:0