Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Antonio Cup
  • Stadion: Raqueto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11700
Raqueto Estrella Del Sur C.F
Me rindo :P Tactiek Antonio2
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 31.7
redelijk Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Laosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otxoa López is nu in balbezit. Otxoa López geeft een lange en hoge pass. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Doeltrap. Urbanczyk trapt de bal weg. Guede is nu in balbezit. Paciello onderschept slim de pass. Paciello geeft een hoge lob. López de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Paciello is nu in balbezit. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu begaat een overtreding. Popescu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Peragón is nu in balbezit. Laosa is nu in balbezit. Peragón rent richting de bal. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Blanch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. López de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 53%, Estrella Del Sur C.F 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raqueto - Estrella Del Sur C.F 0:0

46e minuut.
Zambrano komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez speelt de bal door. de Nigris rent richting de bal. de Nigris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada geeft de bal voor. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Estrella Del Sur C.F 1:0

65e minuut.
Di Caprio bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Popescu met de inworp. Muñoz Oroz rent richting de bal. Muñoz Oroz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is de Nigris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinazo Arias speelt de bal door. Klungelig pakt de Nigris de bal. Laosa is nu in balbezit. Laosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Otxoa López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rodríguez Vilchez de bal. Laosa rent richting de bal. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Urbanczyk speelt de bal door. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech Ceballos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domenech Ceballos krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Guede bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello onderschept slim de pass. Paciello heeft problemen om de bal te vangen. Paciello draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 44%, Estrella Del Sur C.F 56%.
Raqueto - Estrella Del Sur C.F 1:0