Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Estrella Del Sur C.F
FUTSAL7 Tactiek Antonio2
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten adequate
average Passen poor
poor Verdedigen good


6e minuut.
Muñoz Oroz probeert de bal aan de voet te houden. Tax bereikt de bal nog maar net als eerste. Tax speelt de bal door. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:1

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guede zal de hoekschop nemen. Alcaraz kopt de bal weg. Muñoz Oroz rent richting de bal. Muñoz Oroz draait met de bal, schiet en ... Gatzka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:2

12e minuut.
Guede geeft een hoge lob. Tax kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guede geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muñoz Oroz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Adelsberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tax rent richting de bal. Muñoz Oroz is nu in balbezit. Muñoz Oroz schiet op doel. Gatzka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:3

19e minuut.
Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez onderschept slim de pass. Rodríguez Vilchez met een sublieme pass. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Gatzka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ottósson geeft de bal voor. Inworp. Guede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Urbanczyk passt de bal met de wreef. Muñoz Oroz met een sublieme pass. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Domenech Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Oroz rent richting de bal. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. Gatzka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:4

26e minuut.
Ottósson speelt de bal door. González Palacios is nu in balbezit. Mancini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mancini krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Domenech Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López met een sublieme pass. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:5

34e minuut.
Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Ottósson rent richting de bal. Ottósson geeft de bal voor. Muñoz Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Domenech Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Guede bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger begaat een overtreding. Adelsberger krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz passt de bal in één keer door. Muñoz Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. Gatzka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 87%, Estrella Del Sur C.F 13%.
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:6

49e minuut.
Rodríguez Vilchez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Gatzka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:7

51e minuut.
Ottósson passt de bal met de wreef. Tax heeft problemen om de bal te vangen. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Gatzka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:8

66e minuut.
Rodríguez Vilchez kopt de bal weg. Di Caprio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Oroz is nu in balbezit. Tax onderschept slim de pass. Tax passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guede neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:9

82e minuut.
Ottósson speelt de bal door. Guede is nu in balbezit. Guede geeft een hoge lob. Muñoz Oroz rent richting de bal. Muñoz Oroz draait met de bal, schiet en ... Gatzka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Di Caprio passt de bal in één keer door. Muñoz Oroz speelt de bal door. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Gatzka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 84%, Estrella Del Sur C.F 16%.
Diamantes Locos - Estrella Del Sur C.F 0:10