Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 19:25
  • Competitiewedstrijd: Antonio Cup
  • Stadion: Raqueto Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10252
Raqueto Diamantes Locos
Me rindo :P Tactiek FUTSAL7
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 32.2
redelijk Schieten zwak
goed Passen matig
formidabel Verdedigen slecht


4e minuut.
Gatzka trapt de bal weg van het doel. Adelsberger kopt de bal weg. Tax probeert de bal met de borst te controleren. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello haalt uit met een fantastische trap. Gatzka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tax rent richting de bal. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello geeft een lange en hoge pass. Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă speelt de bal door. Paciello rent richting de bal. Paciello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Paciello speelt de bal door. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini verovert de bal door een tackle van achteren. Paciello verovert de bal door een tackle van achteren. Paciello geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Capuano speelt de bal door. Tax is nu in balbezit. Tax geeft een lange en hoge pass. Paciello is nu in balbezit. Paciello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tax de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 1:0

26e minuut.
Adelsberger speelt de bal door. Ottósson is nu in balbezit. Paciello verovert de bal door een tackle van achteren. Paciello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Paciello speelt de bal door. Vlahuţă is nu in balbezit. Ottósson rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Raimundo is nu in balbezit. Raimundo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 2:0

43e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Vlahuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vlahuţă passt de bal zonder na te denken. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello schiet op doel. Gatzka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 19%, Diamantes Locos 81%.
Raqueto - Diamantes Locos 2:0

46e minuut.
Peragón komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen. Adelsberger met een sublieme pass. Tax is nu in balbezit. Tax passt de bal zonder na te denken. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Adelsberger is nu in balbezit. Paciello onderschept slim de pass. Paciello heeft problemen om de bal te vangen. Paciello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 3:0

54e minuut.
Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson is nu in balbezit. Paciello verovert de bal door een tackle van achteren. Paciello haalt uit met een fantastische trap. Gatzka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paciello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raimundo rent richting de bal. Raimundo draait met de bal, schiet en ... Gatzka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 4:0

57e minuut.
de Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón is nu in balbezit. de Nigris is nu in balbezit. Peragón is nu in balbezit. Peragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 5:0

62e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Peragón is nu in balbezit. Pinazo Arias is nu in balbezit. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raimundo rent richting de bal. Raimundo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 6:0

63e minuut.
Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinazo Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Pinazo Arias geeft de bal voor. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 7:0

73e minuut.
Adelsberger rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello geeft de bal voor. Gatzka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Paciello passt de bal met de wreef. Vlahuţă rent richting de bal. Ottósson is nu in balbezit. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 20%, Diamantes Locos 80%.
Raqueto - Diamantes Locos 7:0