Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F Atletico La Fuerza
Antonio2 Tactiek amistoso 2
49% Balbezit 51%
22% Spel op eigen helft 78%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 50.6
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Santana Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Santana Ponce probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hoyas rent richting de bal. Hoyas geeft een hoge lob. Corredoira rent richting de bal. Corredoira schiet op doel. López de la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Atletico La Fuerza 0:1

27e minuut.
Rodríguez Vilchez onderschept slim de pass. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Sandu onderschept slim de pass. Muñoz Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 15%, Atletico La Fuerza 85%.
Estrella Del Sur C.F - Atletico La Fuerza 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Caprio met de inworp. Sandu rent richting de bal. Muñoz Oroz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcaraz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jurado Espinosa geeft een hoge lob. Santana Ponce kopt de bal weg. Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo Martínez onderschept slim de pass. Gallardo Martínez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez passt de bal met de wreef. Hoyas speelt de bal door. Corredoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredoira draait met de bal, schiet en ... Paal! López de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Domenech Ceballos passt de bal in één keer door. Guede bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredoira verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Corredoira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corredoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Atletico La Fuerza 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 29%, Atletico La Fuerza 71%.
Estrella Del Sur C.F - Atletico La Fuerza 0:2