Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 20:10
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Kopacze FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2783
FC Kopacze FC FC Plaut
M3c-5-2 Tactiek Podstawowa atak
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 36
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Zhongxian passt de bal in één keer door. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysaker verovert de bal door een tackle van achteren. Lysaker draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 1:0

5e minuut.
Farinós passt de bal met de wreef. Pérez Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Sierra passt de bal zonder na te denken. Kacperzak heeft problemen om de bal te vangen. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bohl heeft problemen om de bal te vangen. Bohl speelt de bal door. Pérez Sierra speelt de bal door. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian met een sublieme pass. Bohl geeft een hoge lob. Kacperzak springt en kopt de bal. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 2:0

25e minuut.
Pérez Sierra speelt de bal door. Farinós heeft problemen om de bal te vangen. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 3:0

33e minuut.
Pérez Sierra met een sublieme pass. Koczy rent richting de bal. Farinós onderschept slim de pass. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śleszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farinós rent richting de bal. Farinós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Farinós speelt de bal door. Klungelig pakt Kacperzak de bal. Kołecki met een sublieme pass. Farinós rent richting de bal. Farinós geeft een lange en hoge pass. Wacławik bokst de bal weg. Scaglione is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 4:0

38e minuut.
Lysaker passt de bal met de wreef. Scaglione rent richting de bal. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 5:0

42e minuut.
Pérez Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Sierra met een sublieme pass. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 6:0

44e minuut.
Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian passt de bal in één keer door. Śleszyński is nu in balbezit. Lysaker is nu in balbezit. Lysaker draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 26%, FC Plaut 74%.
FC Kopacze FC - FC Plaut 6:0

46e minuut.
Nadolny komt het veld opgelopen. Olechwierowicz komt het veld opgelopen. Repeła komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bohl rent richting de bal. Bohl geeft een lange en hoge pass. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione schiet op doel. Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 7:0

57e minuut.
Zhongxian heeft problemen om de bal te vangen. Zhongxian met een sublieme pass. Lysaker heeft problemen om de bal te vangen. Lysaker geeft een hoge lob. Koczy heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Sierra neemt de hoekschop. Wacławik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 8:0

63e minuut.
Bojanowski kopt de bal weg. Lysaker rent richting de bal. Lysaker passt de bal in één keer door. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak schiet op doel. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zhongxian rent richting de bal. Zhongxian passt de bal in één keer door. Lysaker is nu in balbezit. Lysaker draait met de bal, schiet en ... Bojanowski probeert de bal aan de voet te houden. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pérez Sierra is nu in balbezit. Pérez Sierra passt de bal met de wreef. Scaglione heeft problemen om de bal te vangen. Scaglione haalt uit met een fantastische trap. Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 9:0

68e minuut.
Kacperzak rent richting de bal. Farinós is nu in balbezit. Gec begaat een overtreding. Farinós roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Farinós kan niet meer verder spelen. Gec probeert naar een medespeler te passen. Burlacu komt het veld opgelopen. Zhongxian wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Burlacu passt de bal met de wreef. Bohl is nu in balbezit. Bohl passt de bal met de wreef. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wacławik trapt de bal weg. Bohl rent richting de bal. Bohl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bohl kopt de bal weg. Burlacu controleert de bal met de borst. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Plaut 10:0

76e minuut.
Burlacu passt de bal in één keer door. Kacperzak rent richting de bal. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lysaker met een sublieme pass. Klungelig pakt Bohl de bal. Zhongxian met een sublieme pass. Pérez Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Sierra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 21%, FC Plaut 79%.
FC Kopacze FC - FC Plaut 10:0