Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? CRUSTI CROC
tac777mod Tactiek CRUTICROC
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 56.7
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek begaat een overtreding. Deák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsevas met een snel genomen vrije trap. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ... Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:1

7e minuut.
Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden geeft de bal voor. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:2

10e minuut.
Deák geeft de bal voor. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi passt de bal zonder na te denken. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:3

12e minuut.
Huygelen rent richting de bal. Huygelen passt de bal in één keer door. Fortes Calvo is nu in balbezit. Lamyaghri verovert de bal door een tackle van achteren. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Gorgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabadía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák met een sublieme pass. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gorgoń trapt de bal weg van het doel. Huygelen kopt de bal weg. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Gorgoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:4

18e minuut.
Lamyaghri onderschept slim de pass. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal in één keer door. Daar is Lamyaghri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamyaghri schiet op doel. Gorgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi draait met de bal, schiet en ... Gorgoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Huygelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kałuziński de bal onder controle te krijgen. Gorgoń bokst de bal weg.

20e minuut.
Fortes Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes Calvo passt de bal met de wreef. Daar is Kałuziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel. Gorgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen passt de bal met de wreef. Fortes Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:5

31e minuut.
Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Huygelen rent richting de bal. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:6

33e minuut.
Kaźmierczyk rent richting de bal. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Toftenplads controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tsevas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Köszegi kopt de bal weg. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kaźmierczyk kopt de bal weg. Sabadía heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri schiet op doel. Gorgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Moga is nu in balbezit. Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho met een sublieme pass. Köszegi rent richting de bal. Köszegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen passt de bal in één keer door. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri schiet op doel. Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:7

40e minuut.
Halmosi heeft problemen om de bal te vangen. Lamyaghri onderschept slim de pass. Köszegi rent richting de bal. Köszegi haalt uit met een fantastische trap. Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 83%, CRUSTI CROC 17%.
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:8

46e minuut.
Jonaitis komt het veld opgelopen. Szydłowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Toftenplads rent richting de bal. Tsevas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsevas geeft de bal voor. Lamyaghri heeft problemen om de bal te vangen. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Szydłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kałuziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri schiet op doel. Szydłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:9

51e minuut.
Deák speelt de bal door. Penadinho rent richting de bal. Penadinho passt de bal in één keer door. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hegenbart is nu in balbezit. Kaźmierczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lamyaghri de bal. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:10

61e minuut.
Sabadía geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huygelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Fortes Calvo met de inworp. Jonaitis rent richting de bal. Met opzet legt Kaźmierczyk zijn tegenspeler op de grond. Kaźmierczyk krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Toftenplads bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toftenplads is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabich komt het veld opgelopen. Mareco komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Fortes Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabich probeert naar een medespeler te passen. Huygelen heeft problemen om de bal te vangen. Huygelen geeft een hoge lob. Szydłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yoni onderschept slim de pass. Yoni passt de bal zonder na te denken. Fabich rent richting de bal. Fabich draait met de bal, schiet en ... Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:11

72e minuut.
Hegenbart geeft de bal voor. Penadinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Fortes Calvo de bal. Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Kaźmierczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Deák kopt de bal weg. Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Kałuziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałuziński krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huygelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegenbart is nu in balbezit. Fabich onderschept slim de pass. Fabich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kałuziński met een sublieme pass. Deák met een sublieme pass. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabich is nu in balbezit. Fabich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Yoni verovert de bal door een tackle van achteren. Yoni geeft de bal voor. Mareco rent richting de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ... Szydłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:12

86e minuut.
Hegenbart kopt de bal weg. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mareco de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ... Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:13

88e minuut.
Penadinho met een sublieme pass. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák rent richting de bal. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco schiet op doel. Szydłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kałuziński de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penadinho zal de hoekschop nemen. Mareco krijgt zijn hoofd ertegen. Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:14

90e minuut.
Halmosi passt de bal met de wreef. Sabadía probeert naar een medespeler te passen. Moga is nu in balbezit. Mareco rent richting de bal. Mareco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 65%, CRUSTI CROC 35%.
Could you not bid this player??? - CRUSTI CROC 0:15