Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Obiekt Widowisk Piłkarskich
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2857
Sokker Śląski FC Team Bụng Bự
D. Moyes Tactiek 433- Bụng Bự
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
43.2 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Zegar verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco is nu in balbezit. Norasco geeft een hoge lob. Zegar heeft problemen om de bal te vangen. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Davey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga draait met de bal, schiet en ... Davey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Osial met een snelle inworp. Zegar is nu in balbezit. Zegar passt de bal in één keer door. Sztanga rent richting de bal. Sztanga draait met de bal, schiet en ... Davey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Osial met de inworp. Klungelig pakt Zegar de bal. Zegar met een sublieme pass. Sztanga is nu in balbezit. Sztanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sindrić onderschept slim de pass. Tomasik rent richting de bal. Pişkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pişkin krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Osial raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Slapka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 43%, Team Bụng Bự 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokker Śląski FC - Team Bụng Bự 0:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sztanga stond buitenspel. Sitarz komt het veld opgelopen. Michelena komt het veld opgelopen. Hoàng Xuân komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Michelena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Denia de bal. Zegar is nu in balbezit. Zegar schiet op doel. Davey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Team Bụng Bự 1:0

72e minuut.
Boiadeiro komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Hoàng Xuân is nu in balbezit. Tomasik is nu in balbezit. Hoàng Xuân maakt een afschuwelijke overtreding. Tomasik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomasik kan niet meer verder spelen. Brzęk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 54%, Team Bụng Bự 46%.
Sokker Śląski FC - Team Bụng Bự 1:0