Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TIGROVI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3068
TIGROVI Albuixech C.F.
3232-2023-LJ Tactiek 4-1-3-2
66% Balbezit 34%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 33
wonderbaarlijk Schieten matig
uitstekend Passen zwak
uitstekend Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tassari kopt de bal weg. Alahärsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alahärsilä passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tassari de bal. Tassari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Bickford-Smith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Paterson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 1:0

14e minuut.
García Bermejo probeert de bal met de borst te controleren. Suknović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Bermejo. García Bermejo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Paterson met een sublieme pass. Suknović kopt de bal weg. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tassari de bal. Tassari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barbeito de bal. Alahärsilä is nu in balbezit. Alahärsilä passt de bal zonder na te denken. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 2:0

18e minuut.
Tassari rent richting de bal. Barbeito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tassari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrero met een snel genomen vrije trap. Tassari krijgt zijn hoofd ertegen. Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Porrón geeft de bal voor. Inworp. Alahärsilä met een snelle inworp. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel. Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Alahärsilä speelt de bal door. Suknović bereikt de bal nog maar net als eerste. Suknović passt de bal met de wreef. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić haalt uit met een fantastische trap. Paterson bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pacocha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Porrón controleert de bal met de borst. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić schiet op doel. Paterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molina Mata heeft problemen om de bal te vangen. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 3:0

32e minuut.
Košutić speelt de bal door. Pacocha geeft de bal voor. Oršolić rent richting de bal. Oršolić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 4:0

34e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Alahärsilä is nu in balbezit. Alahärsilä speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel. Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacocha met de inworp. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić schiet op doel. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 5:0

40e minuut.
Alahärsilä geeft de bal voor. Rosado is nu in balbezit. Oršolić onderschept slim de pass. Oršolić haalt uit met een fantastische trap. Paterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 6:0

44e minuut.
Košutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košutić geeft de bal voor. Oršolić rent richting de bal. Oršolić draait met de bal, schiet en ... Paterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGROVI 25%, Albuixech C.F. 75%.
TIGROVI - Albuixech C.F. 7:0

49e minuut.
Alahärsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alahärsilä probeert naar een medespeler te passen. Molina Mata rent richting de bal. Molina Mata geeft de bal voor. España bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alahärsilä is nu in balbezit. Alahärsilä geeft de bal voor. García Bermejo heeft problemen om de bal te vangen. Suknović is nu in balbezit. Suknović schiet op doel. Paterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Guerrero probeert de bal met de borst te controleren. Guerrero passt de bal met de wreef. Alahärsilä rent richting de bal. Alahärsilä geeft een hoge lob. Tassari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Oršolić de bal. Oršolić passt de bal zonder na te denken. Suknović rent richting de bal. Suknović passt de bal zonder na te denken. Pacocha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barbeito geeft de bal voor. Quluzadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacocha geeft een lange en hoge pass. Tassari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 8:0

81e minuut.
Alahärsilä is nu in balbezit. Daar is Alahärsilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alahärsilä geeft een hoge lob. Oršolić rent richting de bal. Oršolić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Copado de bal. Suknović bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto begaat een overtreding. Craviotto krijgt een gele kaart. Suknović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quluzadə met een snel genomen vrije trap. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 9:0

85e minuut.
Barbeito geeft een hoge lob. Alahärsilä rent richting de bal. Alahärsilä passt de bal met de wreef. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Albuixech C.F. 10:0

90e minuut.
Rosado rent richting de bal. Quluzadə onderschept slim de pass. Quluzadə geeft de bal voor. Oršolić rent richting de bal. Oršolić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGROVI 25%, Albuixech C.F. 75%.
TIGROVI - Albuixech C.F. 10:0