Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België România
4-4-2 WC Tactiek België_2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
82.3 gemiddelde waardering 82.9
outstanding Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


8e minuut.
Van de Vyver verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rigaux rent richting de bal. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. van Assel rent richting de bal. Paler onderschept slim de pass. Paler schiet op doel. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Onciu speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Van de Vyver maakt een afschuwelijke overtreding. Van de Vyver is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Bergh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise maakt een afschuwelijke overtreding. Moise krijgt een gele kaart. Van Dijck raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Dijck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandebroek springt en kopt de bal. Filantropol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een hoge lob. Cămătaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cămătaru passt de bal in één keer door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ speelt de bal door. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler draait met de bal, schiet en ... Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Van Dijck onderschept slim de pass. Van Dijck met een sublieme pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 1:0

43e minuut.
Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers begaat een overtreding. Paler raakt geblesseerd tijdens het duel. Frusina wilt de vrije trap nemen. Paler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

44e minuut.
Becks kopt de bal weg. Vandebroek is nu in balbezit. Becks rent richting de bal. Becks schiet op doel. Filantropol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 58%, România 42%.
België - România 2:0

47e minuut.
van Assel onderschept slim de pass. van Assel passt de bal zonder na te denken. Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frusina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paler rent richting de bal. Paler draait met de bal, schiet en ... Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 2:1

59e minuut.
Paler is nu in balbezit. van Assel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paler. Paler krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zicu komt het veld opgelopen. Cioară komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Zicu kopt de bal weg. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru schiet op doel. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
België - România 2:2

70e minuut.
Sabău komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Onciu is nu in balbezit. Onciu passt de bal in één keer door. Cioară geeft een hoge lob. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De Brul geeft de bal voor. Becks kopt de bal weg. Frusina geeft de bal voor. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel. Goussey bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Bergh komt het veld opgelopen. Libert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 57%, România 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - România 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Verbist passt de bal zonder na te denken. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert geeft een lange en hoge pass. Bergh is nu in balbezit. Bergh draait met de bal, schiet en ... Filantropol bokst de bal weg. Klungelig pakt Iftodi de bal. Vandebroek rent richting de bal. Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 3:2

98e minuut.
Frusina probeert naar een medespeler te passen. Verbist speelt de bal door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel. Filantropol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

103e minuut.
Inworp. Libert met de inworp. Cioară speelt de bal door. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 26%, România 74%.
België - România 3:2

109e minuut.
Moise rent richting de bal. Libert rent richting de bal. Libert passt de bal met de wreef. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Filantropol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

114e minuut.
Schauwaers geeft een hoge lob. Vandebroek kopt de bal weg. Libert probeert naar een medespeler te passen. Bergh is nu in balbezit. Bergh haalt uit met een fantastische trap. Filantropol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

119e minuut.
Vandebroek probeert de bal aan de voet te houden. Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verbist zal de hoekschop nemen. Vandebroek krijgt zijn hoofd ertegen. Filantropol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 34%, România 66%.
België - România 4:2