Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 19:22
  • Competitiewedstrijd: Panke-Cup
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3215
Las Victorias F C VfL Aufwind 06 Pankow
ss Tactiek 4-5-1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
50.5 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Davis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Migueis kopt de bal weg. Lalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbulis rent richting de bal. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ... Phlipsen bokst de bal weg.

5e minuut.
Coronil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Migueis de bal. Migueis speelt de bal door. Daar is Ķirbulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Phlipsen trapt de bal weg van het doel. Migueis is nu in balbezit. Migueis passt de bal in één keer door. Lalák rent richting de bal. Lalák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kozhanov rent richting de bal. Kozhanov geeft een hoge lob. Ķirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbulis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 1:0

25e minuut.
Inworp. Coronil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga geeft de bal voor. Kazoulis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 1:1

31e minuut.
Daxing rent richting de bal. Daxing geeft een hoge lob. Di Legge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis onderschept slim de pass. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Victorias F C 47%, VfL Aufwind 06 Pankow 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 1:1

51e minuut.
Ķirbulis kopt de bal weg. Coronil speelt de bal door. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga geeft een hoge lob. Bachini springt en kopt de bal. Tarachulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tarachulski trapt de bal weg van het doel. Migueis kopt de bal weg. Lalák rent richting de bal. Lalák draait met de bal, schiet en ... Phlipsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 2:1

68e minuut.
Pink is nu in balbezit. Lalák verovert de bal door een tackle van achteren. Lalák passt de bal met de wreef. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ... Phlipsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brković komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulet onderschept slim de pass. Lo Poronga is nu in balbezit. Lo Poronga geeft een hoge lob. Tarachulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bachini rent richting de bal. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis geeft de bal voor. Brković is nu in balbezit. Brković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 3:1

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maznev komt het veld opgelopen. Touriño komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Lo Poronga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Poronga passt de bal in één keer door. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 3:2

85e minuut.
Yerenkyi komt het veld opgelopen. Blackburn komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Di Legge geeft de bal voor. Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Brković rent richting de bal. Brković haalt uit met een fantastische trap. Phlipsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 4:2

90e minuut.
Nordvig rent richting de bal. Nordvig speelt de bal door. Lalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Brković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Victorias F C 55%, VfL Aufwind 06 Pankow 45%.
Las Victorias F C - VfL Aufwind 06 Pankow 4:2