Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 19:32
  • Competitiewedstrijd: RAFA EL CUP II
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5011
KP Wołów NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
2018 new Tactiek P O G O (1)
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
24.8 gemiddelde waardering 48.6
poor Schieten excellent
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Pyłko is nu in balbezit. Pyłko probeert naar een medespeler te passen. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Aron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myllyvainio is nu in balbezit. Myllyvainio probeert naar een medespeler te passen. Daiping is nu in balbezit. Daiping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Myllyvainio rent richting de bal. Myllyvainio geeft de bal voor. Filipescu rent richting de bal. Siqueira onderschept slim de pass. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Araos onderschept slim de pass. Araos passt de bal met de wreef. Siqueira rent richting de bal. Siqueira schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Araos onderschept slim de pass. Araos geeft een lange en hoge pass. Kayserililer is nu in balbezit. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tosi met een sublieme pass. Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro passt de bal met de wreef. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tosi passt de bal in één keer door. Pyłko heeft problemen om de bal te vangen. Pyłko met een sublieme pass. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Siqueira passt de bal zonder na te denken. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro passt de bal in één keer door. Pyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyłko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Pyłko de bal. Pyłko passt de bal zonder na te denken. Tosi probeert naar een medespeler te passen. Araos is nu in balbezit. Araos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siqueira rent richting de bal. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

32e minuut.
Pyłko heeft problemen om de bal te vangen. Pyłko geeft een lange en hoge pass. Araos kopt de bal weg. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Siqueira is nu in balbezit. Siqueira geeft de bal voor. Daar is Plúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Semik trapt de bal weg. Araos kopt de bal weg. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2

38e minuut.
Pyłko speelt de bal door. Siqueira is nu in balbezit. Kayserililer rent richting de bal. Siqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:3

42e minuut.
Pyłko geeft een hoge lob. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro passt de bal met de wreef. Siqueira rent richting de bal. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 65%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 35%.
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:4

50e minuut.
Araos geeft een lange en hoge pass. Pyłko is nu in balbezit. Pyłko probeert naar een medespeler te passen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araos is nu in balbezit. Araos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tosi speelt de bal door. Pyłko is nu in balbezit. Pyłko geeft een hoge lob. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pyłko heeft problemen om de bal te vangen. Pyłko geeft de bal voor. Araos rent richting de bal. Araos draait met de bal, schiet en ... Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:5

58e minuut.
Kayserililer rent richting de bal. Boiadeiro onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ploner geeft een lange en hoge pass. Myllyvainio rent richting de bal. Myllyvainio geeft een lange en hoge pass. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kayserililer rent richting de bal. Tosi onderschept slim de pass. Tosi passt de bal in één keer door. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro schiet op doel. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:6

68e minuut.
Pyłko is nu in balbezit. Pyłko geeft de bal voor. Klungelig pakt Boiadeiro de bal. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Araos is nu in balbezit. Araos haalt uit met een fantastische trap. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:7

72e minuut.
Pyłko heeft problemen om de bal te vangen. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi geeft een hoge lob. Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:8

76e minuut.
Pyłko onderschept slim de pass. Pyłko geeft een hoge lob. Kayserililer kan de bal niet met de borst controleren. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Radeljić de bal. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron passt de bal met de wreef. Tosi speelt de bal door. Pyłko rent richting de bal. Pyłko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Ploner de bal. Sovilj rent richting de bal. Daiping bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiping draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sovilj de bal onder controle te krijgen. Rokka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Siqueira is nu in balbezit. Siqueira geeft een hoge lob. Pyłko kopt de bal weg. Daar is Tosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosi draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 58%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 42%.
KP Wołów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:8