Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5519
Negry Vexel
smuda 2 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff onderschept slim de pass. Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Trojan is nu in balbezit. Trojan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Vexel 0:1

17e minuut.
Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Brihuneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider onderschept slim de pass. Wider draait met de bal, schiet en ... Pieszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wider is nu in balbezit. Wider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Orta rent richting de bal. Orta geeft een hoge lob. Conti is nu in balbezit. Genchoff geeft een lange en hoge pass. Trojan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Vexel 0:2

33e minuut.
Trojan passt de bal in één keer door. Dębowicz geeft een hoge lob. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pieszek met een harde bal richting middenveld. Grędkiewicz met een sublieme pass. Wider is nu in balbezit. Wider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Plitica passt de bal zonder na te denken. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojan verovert de bal door een tackle van achteren. Trojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Vexel 0:3

44e minuut.
Pajka speelt de bal door. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślęczka. Ślęczka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 69%, Vexel 31%.
Negry - Vexel 0:3

47e minuut.
Dębowicz probeert naar een medespeler te passen. Plitica rent richting de bal. Plitica passt de bal zonder na te denken. Conti rent richting de bal. Conti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Vexel 0:4

58e minuut.
Achim kopt de bal weg. Daar is Frączczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitica speelt de bal door. Trojan is nu in balbezit. Trojan haalt uit met een fantastische trap. Berłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Berłowski met een sublieme pass. Achim kopt de bal weg. Genchoff met een sublieme pass. Conti is nu in balbezit. Conti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Wider speelt de bal door. Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak passt de bal met de wreef. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wider is nu in balbezit. Wider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Vexel 1:4

74e minuut.
Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Brihuneţ is nu in balbezit. Wider verovert de bal door een tackle van achteren. Wider schiet op doel. Pieszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belidiman onderschept slim de pass. Belidiman geeft een lange en hoge pass. Trojan heeft problemen om de bal te vangen. Conti is nu in balbezit. Conti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Plitica kopt de bal weg. Trojan heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka rent richting de bal. Trojan verovert de bal door een tackle van achteren. Trojan haalt uit met een fantastische trap. Berłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Achim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orta is nu in balbezit. Achim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Achim krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Orta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurasz met een snel genomen vrije trap. Winek rent richting de bal. Conti onderschept slim de pass. Conti schiet op doel. Berłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Vexel 1:5

87e minuut.
Pajka probeert naar een medespeler te passen. Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 57%, Vexel 43%.
Negry - Vexel 1:5