Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Kapica 1910 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1390
FC Kapica 1910 Vino Manchego
Idzie nowe Tactiek 433
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Perez heeft problemen om de bal te vangen. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez begaat een overtreding. Perez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Komorowski probeert naar een medespeler te passen. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Perez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Perez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Perez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Macek geeft de bal voor. Klungelig pakt Parcel de bal. Cebrián is nu in balbezit. Constante is nu in balbezit. Constante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pruna met een sublieme pass. Daar is Mertol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol geeft de bal voor. Klungelig pakt Constante de bal. Constante haalt uit met een fantastische trap. Zahorski bokst de bal weg.

34e minuut.
Darmovzal passt de bal met de wreef. Ðức Toàn is nu in balbezit. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Ðức Toàn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mertol geeft de bal voor. Constante speelt de bal door. Pruna is nu in balbezit. Pruna geeft een hoge lob. Constante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapica 1910 52%, Vino Manchego 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kapica 1910 - Vino Manchego 0:0

51e minuut.
Pisco geeft een hoge lob. Mertol rent richting de bal. Komorowski begaat een overtreding. Komorowski krijgt een gele kaart. Mertol raakt geblesseerd tijdens het duel. Prokop met een snel genomen vrije trap. Zahorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Pruna geeft een hoge lob. Constante heeft problemen om de bal te vangen. Cebrián rent richting de bal. Constante rent richting de bal. Constante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmovzal verovert de bal door een tackle van achteren. Darmovzal met een sublieme pass. Ðức Toàn is nu in balbezit. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Vino Manchego 1:0

59e minuut.
Äär bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebrián. Äär is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Äär zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majsner heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Toàn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Striano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cebrián rent richting de bal. Striano is nu in balbezit. Striano passt de bal in één keer door. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kapica 1910 - Vino Manchego 1:1

68e minuut.
Bethlen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Komorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komorowski geeft de bal voor. Béjar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kälin heeft problemen om de bal te vangen. Cebrián is nu in balbezit. Kälin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cebrián is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prokop neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruna rent richting de bal. Pruna probeert naar een medespeler te passen. Constante rent richting de bal. Constante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Macek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darmovzal is nu in balbezit. Darmovzal passt de bal met de wreef. Constante is nu in balbezit. Constante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Anfora geeft een hoge lob. Macek kopt de bal weg. Daar is Constante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constante haalt uit met een fantastische trap. Zahorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapica 1910 51%, Vino Manchego 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kapica 1910 - Vino Manchego 1:1