Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pursuit of Happiness
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6019
Sternocleidomastoideus Borussia Dortmund df
pelozotti Tactiek b
56% Balbezit 44%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen average


1e minuut.
Habers heeft problemen om de bal te vangen. Habers geeft een hoge lob. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Daar is Strugarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:1

3e minuut.
Rigaux geeft een hoge lob. Gasol Gasolina kopt de bal weg. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Farfán speelt de bal door. Prittas probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:2

6e minuut.
Domingues met een snelle inworp. Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal in één keer door. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Marcillo de bal. Marcillo probeert naar een medespeler te passen. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:3

9e minuut.
Prittas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingues rent richting de bal. Morillo is nu in balbezit. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:4

10e minuut.
Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghers met een sublieme pass. Habers speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:5

12e minuut.
Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal met de wreef. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:6

13e minuut.
Domingues rent richting de bal. Domingues speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:7

15e minuut.
Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prittas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingues probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina passt de bal met de wreef. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:8

21e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo probeert naar een medespeler te passen. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:9

22e minuut.
Gasol Gasolina passt de bal in één keer door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo passt de bal zonder na te denken. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:10

24e minuut.
Seghers rent richting de bal. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortíz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Prittas met een snelle inworp. Domingues probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:11

25e minuut.
Prittas met de inworp. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domingues met een sublieme pass. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ðức Huy probeert naar een medespeler te passen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Farfán de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ... Stevens bokst de bal weg. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:12

29e minuut.
Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Morillo de bal. Morillo schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:13

31e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán passt de bal in één keer door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:14

33e minuut.
Klungelig pakt Morillo de bal. Joliet probeert naar een medespeler te passen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:15

34e minuut.
Dupuis passt de bal in één keer door. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft de bal voor. Morillo kan de bal niet met de borst controleren. Morillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. Strugarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:16

36e minuut.
Hilal met een sublieme pass. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domingues rent richting de bal. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:17

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prittas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:18

39e minuut.
Dupuis heeft problemen om de bal te vangen. Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal in één keer door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:19

41e minuut.
Domingues passt de bal in één keer door. Morillo is nu in balbezit. Morillo speelt de bal door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:20

43e minuut.
Van Dijck passt de bal in één keer door. Domingues geeft een lange en hoge pass. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 96%, Borussia Dortmund df 4%.
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:21

46e minuut.
Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Ortíz probeert naar een medespeler te passen. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:22

48e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft de bal voor. Inworp. Prittas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingues geeft een lange en hoge pass. Paal! Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Hilal rent richting de bal. Hilal passt de bal zonder na te denken. Prittas met een sublieme pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Joliet onderschept slim de pass. Gasol Gasolina verovert de bal door een tackle van achteren. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Strugarek speelt de bal door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo passt de bal met de wreef. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:23

55e minuut.
Prittas rent richting de bal. Prittas geeft de bal voor. Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Morillo schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:24

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farfán met een snelle inworp. Morillo geeft een lange en hoge pass. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Domingues probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:25

60e minuut.
Daar is Ortíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:26

61e minuut.
Ðức Huy met een sublieme pass. Habers rent richting de bal. Habers geeft een hoge lob. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Domingues probeert naar een medespeler te passen. Prittas met een sublieme pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morillo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:27

66e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Farfán onderschept slim de pass. Farfán speelt de bal door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Strugarek kopt de bal weg. Prittas met een sublieme pass. Domingues is nu in balbezit. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Strugarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strugarek probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:28

73e minuut.
Ðức Huy rent richting de bal. Ðức Huy passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina speelt de bal door. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Prittas rent richting de bal. Prittas passt de bal zonder na te denken. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:29

77e minuut.
Gasol Gasolina speelt de bal door. Joliet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:30

78e minuut.
Van Dijck passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Habers de bal. Habers geeft een lange en hoge pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:31

80e minuut.
Ortíz speelt de bal door. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina met een sublieme pass. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:32

84e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Hilal heeft problemen om de bal te vangen. Prittas speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farfán rent richting de bal. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:33

86e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers geeft een lange en hoge pass. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Farfán kopt de bal weg. Morillo rent richting de bal. Morillo met een sublieme pass. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marcillo passt de bal in één keer door. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:34

89e minuut.
Prittas met de inworp. Domingues geeft de bal voor. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 92%, Borussia Dortmund df 8%.
Sternocleidomastoideus - Borussia Dortmund df 0:35