Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4075
BP FC LISTERINE WATER
5-2-1-2(new) Tactiek WATER
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Candeo is nu in balbezit. Nikiporavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiporavičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toledo Fernández de bal. Toledo Fernández schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Milanov passt de bal in één keer door. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Pereira Lino geeft een hoge lob. Toledo Fernández kopt de bal weg. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - LISTERINE WATER 0:1

20e minuut.
Ponciano met een snelle inworp. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi speelt de bal door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Kostka probeert naar een medespeler te passen. Milanov is nu in balbezit. Milanov passt de bal zonder na te denken. Zonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonti geeft een hoge lob. Türkü bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Bulgurcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonti rent richting de bal. Bulgurcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BP FC - LISTERINE WATER 1:1

36e minuut.
Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Parot onderschept slim de pass. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 60%, LISTERINE WATER 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BP FC - LISTERINE WATER 1:1

46e minuut.
Parot met een sublieme pass. Nikiporavičius met een sublieme pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Rogański bokst de bal weg. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - LISTERINE WATER 2:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turacı met de inworp. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Rogański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - LISTERINE WATER 3:1

54e minuut.
Khacheridi geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Râlea kopt de bal weg. Brasini rent richting de bal. Brasini geeft een hoge lob. Toledo Fernández kopt de bal weg. Candeo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Milanov onderschept slim de pass. Nikiporavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toledo Fernández. Toledo Fernández krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nikiporavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiporavičius passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - LISTERINE WATER 4:1

70e minuut.
Teroitich komt het veld opgelopen. Zsoldos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zonti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ponciano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi geeft een lange en hoge pass. Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rogański probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Turacı geeft een lange en hoge pass. Crivelli kopt de bal weg. Milanov heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 48%, LISTERINE WATER 52%.
BP FC - LISTERINE WATER 4:1