Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-02 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Honduras Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7141
Honduras USA
Playoff2 Tactiek USA 11
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
71.1 gemiddelde waardering 73.3
outstanding Schieten incredible
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Cantón speelt de bal door. Klungelig pakt Alcerro de bal. Mesko probeert naar een medespeler te passen. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barón. Mesko raakt geblesseerd tijdens het duel. Avren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jordan maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Macia met een harde bal richting middenveld. Dunst kopt de bal weg. Mesko geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren passt de bal zonder na te denken. Dunst is nu in balbezit. Dunst geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Escalante probeert naar een medespeler te passen. Cantón rent richting de bal. Cantón passt de bal met de wreef. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Garfield geeft de bal voor. Cerrato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunst. Cerrato wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Avren passt de bal in één keer door. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton onderschept slim de pass. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Goodfellow raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Slagle komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Barón rent richting de bal. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Cantón probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Escalante is nu in balbezit. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cerrato probeert naar een medespeler te passen. Mesko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jordan de bal. Mesko geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft een lange en hoge pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - USA 0:1

45e minuut.
Escalante passt de bal zonder na te denken. Cantón rent richting de bal. Cantón geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 62%, USA 38%.
Honduras - USA 0:1

53e minuut.
Avren geeft een lange en hoge pass. Maradiaga heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - USA 0:2

57e minuut.
Alcerro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vega komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cerrato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantón speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Cerrato probeert naar een medespeler te passen. Umaña rent richting de bal. Dunst maakt een afschuwelijke overtreding. Dunst krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Cantón rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - USA 1:2

73e minuut.
Bobo is nu in balbezit. Bobo geeft een hoge lob. Jordan kopt de bal weg. Klungelig pakt Pendleton de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cantón passt de bal zonder na te denken. Vargas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Slagle ... Strafschop! Slagle krijgt een gele kaart. Vargas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vargas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honduras - USA 2:2

83e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega passt de bal in één keer door. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dunst kopt de bal weg. Mesko rent richting de bal. Mesko passt de bal met de wreef. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Garfield met een sublieme pass. Dunst speelt de bal door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - USA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 61%, USA 39%.
Honduras - USA 2:3