Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Prądniczanka2010 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1944
KS Prądniczanka2010 KS_JUKA
442 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Burek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelenogorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kunášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunášek geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Burek met de inworp. Klungelig pakt Koksa de bal. Koksa passt de bal in één keer door. Ziomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Madziar speelt de bal door. Niemancewicz rent richting de bal. Trevisan is nu in balbezit. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jończyk geeft een hoge lob. Niemancewicz kopt de bal weg. Kunášek heeft problemen om de bal te vangen. Gușea is nu in balbezit. Gușea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ambroseti geeft een hoge lob. Kunášek speelt de bal door. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - KS_JUKA 0:1

41e minuut.
Kunášek probeert naar een medespeler te passen. Csikai rent richting de bal. Csikai passt de bal zonder na te denken. Gușea is nu in balbezit. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 68%, KS_JUKA 32%.
KS Prądniczanka2010 - KS_JUKA 0:1

46e minuut.
O`Regan komt het veld opgelopen. Macek komt het veld opgelopen. Waśko komt het veld opgelopen. Kałek komt het veld opgelopen. Ciemski komt het veld opgelopen. Żychliński komt het veld opgelopen. Izbiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kluska is nu in balbezit. Kluska geeft de bal voor. Żychliński is nu in balbezit. Żychliński geeft de bal voor. Gușea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kunášek passt de bal zonder na te denken. Żychliński is nu in balbezit. Izbiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izbiński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Macek probeert de bal aan de voet te houden. O`Regan rent richting de bal. O`Regan probeert naar een medespeler te passen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Inworp. Pannenbecker komt het veld opgelopen. Przecinak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kunášek is nu in balbezit. Kunášek met een sublieme pass. Daar is Csikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunášek verovert de bal door een tackle van achteren. Kunášek speelt de bal door. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Chałupnik komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannenbecker verovert de bal door een tackle van achteren. Kunášek speelt de bal door. Csikai rent richting de bal. Csikai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Macek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Regan. O`Regan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kunášek speelt de bal door. Csikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai passt de bal in één keer door. Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik schiet op doel. Zimnawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 73%, KS_JUKA 27%.
KS Prądniczanka2010 - KS_JUKA 0:1