Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-02 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Union Hato Mayor Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1322
Union Hato Mayor Rolnik Odcinek
Normal Tactiek krowa kolorowa
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.3 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten solid
weak Passen solid
good Verdedigen average


9e minuut.
Melisz onderschept slim de pass. Melisz passt de bal met de wreef. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:1

17e minuut.
Gromczak probeert naar een medespeler te passen. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski passt de bal in één keer door. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yusifli de bal. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz passt de bal in één keer door. Yusifli kan de bal niet met de borst controleren. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Yusifli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koniarek met een snelle inworp. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz geeft een lange en hoge pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz onderschept slim de pass. Melisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szeregowy geeft een lange en hoge pass. Wąsowicz is nu in balbezit. Melisz is nu in balbezit. Melisz draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:2

40e minuut.
Szeregowy probeert naar een medespeler te passen. Wąsowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colón. Colón krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Pimentel komt het veld opgelopen. Mastrangelo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 65%, Rolnik Odcinek 35%.
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:2

48e minuut.
Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek is nu in balbezit. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz onderschept slim de pass. Wąsowicz haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez bokst de bal weg.

49e minuut.
Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski speelt de bal door. Koniarek speelt de bal door. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Mastrangelo de bal. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mastrangelo de bal. Mastrangelo haalt uit met een fantastische trap. Cierkos bokst de bal weg.

53e minuut.
Gromczak met een sublieme pass. Yusifli verovert de bal door een tackle van achteren. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:4

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mínguez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Melisz rent richting de bal. Yusifli verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowicz onderschept slim de pass. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ... Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Kural heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski rent richting de bal. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Yusifli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koniarek met de inworp. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szeregowy geeft een lange en hoge pass. Melisz kopt de bal weg. Wąsowicz is nu in balbezit. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz schiet op doel. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Koniarek speelt de bal door. Melisz heeft problemen om de bal te vangen. Yusifli rent richting de bal. Melisz onderschept slim de pass. Melisz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak begaat een overtreding. Gromczak krijgt een gele kaart. Mínguez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Koniarek kopt de bal weg. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Szeregowy met een sublieme pass. Melisz rent richting de bal. Melisz draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Colón de bal. Rempalski onderschept slim de pass. Rempalski met een sublieme pass. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:5

90e minuut.
Colón rent richting de bal. Wichorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichorowski geeft een hoge lob. Melisz rent richting de bal. Melisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 68%, Rolnik Odcinek 32%.
Union Hato Mayor - Rolnik Odcinek 0:6