Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 19:43
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: im. Magdaleny Pietruszki
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11492
Ancyki Świder Deportivo Destille 06
All in! Tactiek 1.5_532
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen average


13e minuut.
Klungelig pakt Loginov de bal. Višniar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Loginov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczak neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Deportivo Destille 06 1:0

26e minuut.
Wieland met een sublieme pass. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev probeert naar een medespeler te passen. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny schiet op doel. Santana bokst de bal weg.

33e minuut.
Wieland speelt de bal door. Tokaev rent richting de bal. Višniar speelt de bal door. Tokaev heeft problemen om de bal te vangen. Tokaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 36%, Deportivo Destille 06 64%.
Ancyki Świder - Deportivo Destille 06 1:0

50e minuut.
Stołeczny controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Miś maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Demirbüker heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Dubourg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginov met een sublieme pass. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Drescher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Loginov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Loginov is nu in balbezit. Loginov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Deportivo Destille 06 2:0

73e minuut.
Klungelig pakt Loginov de bal. Loginov probeert naar een medespeler te passen. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak draait met de bal, schiet en ... Santana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tokaev passt de bal zonder na te denken. Wieland rent richting de bal. Wieland speelt de bal door. Stołeczny heeft problemen om de bal te vangen. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mamrot speelt de bal door. Loginov rent richting de bal. Loginov passt de bal zonder na te denken. Polewczak rent richting de bal. Polewczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Deportivo Destille 06 3:0

87e minuut.
Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Višniar verovert de bal door een tackle van achteren. Buekenhout onderschept slim de pass. Buekenhout passt de bal in één keer door. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Loginov neemt de hoekschop. Polewczak rent richting de bal. Polewczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Deportivo Destille 06 4:0

90e minuut.
Kunigonis geeft de bal voor. Višniar kopt de bal weg. Klungelig pakt Görtz de bal. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 35%, Deportivo Destille 06 65%.
Ancyki Świder - Deportivo Destille 06 4:0