Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wódżitsu Style Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1970
Wódżitsu Style OSW Południowi (L)egioniści
451 Tactiek ?!?
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 44
solide Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Geszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Krakowiak rent richting de bal. Geszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. Bigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 1:0

3e minuut.
Soetrisno bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetrisno passt de bal met de wreef. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... Pouttu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 1:1

12e minuut.
Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddo rent richting de bal. Oddo passt de bal zonder na te denken. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 2:1

20e minuut.
Tynkkynen rent richting de bal. Tynkkynen geeft de bal voor. Inworp. Krakowiak met de inworp. Cárdenas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bolchiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krakowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geszczyński de bal. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bolchiş geeft de bal voor. Novac geeft een hoge lob. Bocheński kan de bal niet met de borst controleren. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Durğut kopt de bal weg. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maibach rent richting de bal. Geszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oddo is nu in balbezit. Oddo passt de bal in één keer door. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 3:1

44e minuut.
Soetrisno onderschept slim de pass. Soetrisno geeft de bal voor. MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Pouttu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 38%, OSW Południowi (L)egioniści 62%.
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 3:2

49e minuut.
Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Pouttu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 3:3

56e minuut.
Cárdenas met een snelle inworp. Krakowiak rent richting de bal. Krakowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Pouttu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soetrisno zal de hoekschop nemen. MacLure springt en kopt de bal. Pouttu bokst de bal weg. Klungelig pakt Ekiert de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 3:4

60e minuut.
Ślepowron onderschept slim de pass. Ślepowron geeft de bal voor. MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Pouttu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 3:5

62e minuut.
Bolchiş onderschept slim de pass. Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetrisno verovert de bal door een tackle van achteren. Soetrisno geeft een lange en hoge pass. Pouttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Panicz passt de bal zonder na te denken. Oddo is nu in balbezit. Oddo probeert naar een medespeler te passen. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetrisno verovert de bal door een tackle van achteren. Soetrisno speelt de bal door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Pouttu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Oddo met een sublieme pass. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron onderschept slim de pass. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. MacLure rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Panicz is nu in balbezit. Panicz geeft de bal voor. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. Bigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 43%, OSW Południowi (L)egioniści 57%.
Wódżitsu Style - OSW Południowi (L)egioniści 4:5