Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Magnus044 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 306
Magnus044 The AUTsiders
Attack Tactiek AUTSider Cup
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.6
poor Schieten poor
weak Passen good
poor Verdedigen solid


9e minuut.
López Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. López Mas schiet op doel. Licznierski probeert de bal met de borst te controleren. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann schiet op doel. Pakul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse onderschept slim de pass. van Duysse geeft een hoge lob. López Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. López Mas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Obermann rent richting de bal. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer passt de bal in één keer door. López Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. López Mas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
van Duysse geeft een lange en hoge pass. López Mas heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. López Mas verovert de bal door een tackle van achteren. López Mas schiet op doel. Pakul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Obermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maurerbauer is nu in balbezit. Maurerbauer speelt de bal door. López Mas is nu in balbezit. López Mas draait met de bal, schiet en ... Pakul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López Mas rent richting de bal. López Mas haalt uit met een fantastische trap. Psikuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiser onderschept slim de pass. Psikuta rent richting de bal. Kaiser onderschept slim de pass. Kaiser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stange geeft de bal voor. Klungelig pakt Grelecki de bal. López Mas rent richting de bal. López Mas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kaiser heeft problemen om de bal te vangen. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiser verovert de bal door een tackle van achteren. López Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. López Mas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - The AUTsiders 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Rygiel de bal. Lüdemann rent richting de bal. Lüdemann met een sublieme pass. López Mas rent richting de bal. López Mas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - The AUTsiders 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 67%, The AUTsiders 33%.
Magnus044 - The AUTsiders 0:2

60e minuut.
Kaiser rent richting de bal. Kaiser passt de bal zonder na te denken. Strojnowski rent richting de bal. Lüdemann onderschept slim de pass. Lüdemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Maurerbauer speelt de bal door. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse passt de bal met de wreef. Lüdemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüdemann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - The AUTsiders 0:3

68e minuut.
Strojnowski probeert naar een medespeler te passen. Maurerbauer rent richting de bal. Maurerbauer passt de bal met de wreef. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maurerbauer kopt de bal weg. Daar is Grelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Mas rent richting de bal. López Mas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maurerbauer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaiser de bal. Kaiser speelt de bal door. Daar is López Mas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Mas draait met de bal, schiet en ... Pakul bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - The AUTsiders 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 74%, The AUTsiders 26%.
Magnus044 - The AUTsiders 0:4