Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-05 20:45
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Svariuni Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Svariuni Torpedo Mocchie
Primero Tactiek 10
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Cahill passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel. Ngọc Khang probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Torpedo Mocchie 1:0

16e minuut.
Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne onderschept slim de pass. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cahill is nu in balbezit. Peneveyre onderschept slim de pass. Peneveyre geeft een lange en hoge pass. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quaglieri met een harde bal richting middenveld. Peneveyre kopt de bal weg. Kasakevičius heeft problemen om de bal te vangen. Kasakevičius schiet op doel. Quaglieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dani is nu in balbezit. Dani passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kasakevičius geeft een lange en hoge pass. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Martins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svariuni 45%, Torpedo Mocchie 55%.
Svariuni - Torpedo Mocchie 1:0

51e minuut.
Lazzarotti met een sublieme pass. Karagiannis rent richting de bal. Tzavlakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karagiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karagiannis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Cahill passt de bal zonder na te denken. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad geeft een lange en hoge pass. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Gurău bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franczyk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Benayoun komt het veld opgelopen. Knobel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Franczyk kopt de bal weg. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov met een sublieme pass. Ryf rent richting de bal. Ryf geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Mardegan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lazzarotti is nu in balbezit. Dani speelt de bal door. Tzavlakis is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis schiet op doel. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moromete komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zygarlicki probeert naar een medespeler te passen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft de bal voor. Moromete is nu in balbezit. Moromete draait met de bal, schiet en ... Quaglieri bokst de bal weg. Kasakevičius rent richting de bal. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svariuni - Torpedo Mocchie 1:1

75e minuut.
Inworp. Gutemberg komt het veld opgelopen. Zygarlicki met een snelle inworp. Cahill met een sublieme pass. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massaro komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zygarlicki speelt de bal door. Cahill rent richting de bal. Cahill met een sublieme pass. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani schiet op doel. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel. Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Torpedo Mocchie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svariuni 41%, Torpedo Mocchie 59%.
Svariuni - Torpedo Mocchie 2:1