Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CZT Co Za Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4442
CZT Co Za Team Lacoste Poznań
DOMINACJA Tactiek robert bok 5
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Roger probeert naar een medespeler te passen. Merle kopt de bal weg. Klungelig pakt Badziak de bal. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Zurbano is nu in balbezit. Zurbano speelt de bal door. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 0:1

16e minuut.
Merle probeert naar een medespeler te passen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık passt de bal met de wreef. Brestovac rent richting de bal. Brestovac schiet op doel. Roger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 1:1

17e minuut.
Brudzisz rent richting de bal. Brudzisz geeft een hoge lob. Wostal kopt de bal weg. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina schiet op doel. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zurbano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malaspina maakt een snoekduik en kopt de bal. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Driessens rent richting de bal. Driessens geeft een lange en hoge pass. Wostal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brudzisz kopt de bal weg. Nawotczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Brudzisz speelt de bal door. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 1:2

27e minuut.
Munévar geeft een lange en hoge pass. Barello verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zurbano zal de hoekschop nemen. Wostal maakt een snoekduik en kopt de bal. Nawotczyński bokst de bal weg. Motta probeert naar een medespeler te passen. Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Munévar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munévar geeft de bal voor. Malaspina krijgt zijn hoofd ertegen. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Driessens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pieniacki de bal. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina schiet op doel. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 1:3

32e minuut.
Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Munévar is nu in balbezit. Munévar geeft de bal voor. Malaspina krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zurbano onderschept slim de pass. Zurbano geeft een lange en hoge pass. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 62%, Lacoste Poznań 38%.
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 1:4

46e minuut.
Wander komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Motta kopt de bal weg. Subrahmanyam rent richting de bal. Panteleev verovert de bal door een tackle van achteren. Panteleev haalt uit met een fantastische trap. Roger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Brudzisz rent richting de bal. Brudzisz geeft de bal voor. Munévar met een sublieme pass. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Makowiecki geeft de bal voor. Inworp. Barello met de inworp. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 2:4

57e minuut.
Merle passt de bal met de wreef. Barello is nu in balbezit. Barello geeft een hoge lob. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Zurbano geeft de bal voor. Munévar kopt de bal weg. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 2:5

61e minuut.
Munévar rent richting de bal. Munévar met een sublieme pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 2:6

63e minuut.
Munévar kopt de bal weg. Wander rent richting de bal. Wander passt de bal met de wreef. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Subrahmanyam probeert de bal aan de voet te houden. Słodyczka rent richting de bal. Wander onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wander de bal. Wander geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Nawotczyński bokst de bal weg. Malaspina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 2:7

69e minuut.
Malaspina rent richting de bal. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driessens maakt een afschuwelijke overtreding. Wander raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wander kan niet meer verder spelen. Villavicencio komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Villavicencio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Munévar de bal. Munévar probeert naar een medespeler te passen. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 50%, Lacoste Poznań 50%.
CZT Co Za Team - Lacoste Poznań 2:7